El Circuit La Bolata de llargues a punto de rodar

20/10/2018

El Circuit La Bolata de llargues a punto de rodar

Ja tenim ací la tercera edició del Circuit de Llargues La Bolata, la competició que aglutina als millors especialites de la modalitat de llargues.

Anit, en les magnífiques instal.lacions del Centre Cívic d’Orba, a la Marina Alta, es duia a terme la presentació d’aquesta nova edició d’un circuit que es consolida any darrere any dins del calendari de la modalitat regna del joc a ratlles, degut, evidentment, al nivell dels participants que gràcies al suport de La Bolata Importa, S.L., es sumen cada any a esta atractiva iniciativa impulsada des del Comité de Llargues que presideix Vicent Molines, Vicepresident de la Federació de Pilota.

L’acte d’anit estava presidit per Ignasi Cervera, alcalde d’Orba, Rafael Pastor, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mutxamel, que serà seu el dia 25 de novembre, Dimas kruithof, President del club de pilota d’Orba i pel ja esmentat Vicent Molines.

Obria el torn de paraula el president del club de pilota local, qui es mostrava molt entusiasmat degut a que enguany, per primera volta, Orba tindrà representació en aquest circuit, i indicava que els feia especial ilusió poder arribar a la final i disputar-la davant la seua afició. Per la seua banda, Rafael Pastor, comentava que era tot un orgull poder acollir a la seua població una jornada d’aquest important circuit i és per això que tan club com ajuntament ho van tindre clar des d’un primer moment. Ignasi Cervera comentava que Orba està en deute amb algunes persones pel que fa al desenvolupament de la pilota al poble com són Marcos Naya o Vicent Molines, autèntics referents del nostres esport en esta població, per este motiu, deia, estan l’obligació d’escoltar totes les propostes que d’ells arriben, a més, afegia, de que és tot un honor poder acollir aquesta final per segon any consecutiu. També tingué unes paraules de suport i agraïment al club de pilota d’Orba que està en els últims anys treballant per la recuperació més activa, si cap, de la pilota al poble, i que gràcies a esta entitat es podia, per exemple, dur a terme una partida de festes a Orba el passat estiu. Molines comentava el treball que du darrere l’organització d’una competició d’aquest tipus però també afirmava que quan les coses es fan agust es un plaer, a més, desitjava sort a tots els participants i mostrava el seu agraïment a Berto Perelló, gerent de La Bolata Importa, S.L., qui a més, enguany a augmentat la seua col.laboració i també agraïa tots els ajuntaments que han sigut i són seus d’aquesta competició.

L’acte finalitzava amb un vi d’honor cortesia de l’ajuntament d’Orba.

La primera jornada prevista per a este diumenge, dia 21 d’octubre quedava suspesa degut a la previsió de pluja en Callosa d’En Sarrià, i es trasllada al dia 6 de desembre.