Cloenda de Banques en Agost

11/01/2019

Cloenda de Banques en Agost

El diumenge 13 de gener es tancarà el curs de l’Escola de Perfeccionament de Banques 2018 en la localitat d’Agost, amb José Martínez del Campello, tècnic de l’escola i una llegenda de la selecció i de les llargues. Estaran presents els alumnes que han participat al llarg de 2018 en els entrenaments en les seus de Benidorm, Orba i Agost. Prop de 40 jugadors de les localitats de Tibi, El Campello, Agost, Benifallim, Sella, Relleu, Benidorm, La Vila, Altea, Orba, Vall de Laguar, Murla, Beniarbeig, Xàbia, Poble Nou, Calp, Pedreguer.

A partir de les 11 hores començaren les activitats en el Poliesportiu Municipal d’Agost, on també s’ha planificat un entrenament de les seleccions inferiors que participaran en el pròxim Europeu de Joves de Portugal, que es jugarà del 22 al 26 de juliol. José Martínez i Vicent Molines, han preparat una gran varietat d’activitats per als esportistes d’aquesta jornada per a continuar treballant la tècnica, precisió i potència. Per aquest últim, seleccionador de categories inferiors i vicepresident de joc a ratlles “l’escola de banques és una proposta dels clubs de ratlles que s’ha materialitzat gràcies a la col·laboració de la Diputació provincial d’Alacant”.

Al llarg de la jornada s’espera l’assistència del diputat d’esports d’Alacant, Juan José Castelló, institució molt implicada amb la promoció i potenciació del nostre esport autòcton.