28/07/2008

LA FEDERACIÓ DE PILOTA VALENCIANA DÓNA A CONÉIXER LA LLISTA DE PRESELECCIONATS PER AL MUNDIAL D"™ECUADOR

A migdia del hui ““28 de juliol de 2008- el comité de llargues internacional, encapçalat pel seleccionador de pilota valenciana, Pasqual Sanchis, “Pigat II”, donava a conéixer el llistat de jugadors que han sigut pre-seleccionats de cara a la cita internacional del próxim novembre.

Aquestos vint-i-set jugadors passaran unes proves técniques, fà­siques i psà­cológiques el próxim dissabte 23 d”™agost al Complex Esportiu “la Petxina” de València, des de les 10.00 del matà­ fins a les 14.00 hores de la vesprada, baix la supervisió del seleccionador Pasqual Sanchis, el preparador fà­sic, Jaume Martà­, l”™equip tècnic del comité de llargues, i el grup de psicòlegs que treballaran de valent en esta nova preparació per al Mundial de Pilota a mà  d”™Equador.

El Mundial es disputarà  a Ibarra, capital d”™Imbabura, del 9 al 14 de novembre, tot i que la durada del viatge ““prop de catorce hores- i l”™aclimatació a l”™altitud dels esportistes   ““cal tenir em compte que la seu del Mundial es troba a més de dos mil metres d”™altitud sobre el nivell de la mar- obligarà  a viatjar el dia 7 de novembre, perllongat-se aquest fins al dà­a diumenge 16, dà­a en què està  prevista l”™arribada de l”™expedidió a terres valencianes.

A tots els implicats en aquesta pre-selecció els ha arribat la comunicació via telefónica i per correu. Una vegada realitzades totes les proves, el seleccionador i el seu equip de treball realitzaran una selecció definitiva únicament amb 10 jugadors.

El llistat de preseleccionats és el segà¼ent:
1-Adriàn Celda Garcà­a
2-àlvaro López Cremades
3-àlvaro Navarro Serra
4-Daniel Flores Rigby
5-David Beneit Cerdàn
6-Francisco Terol Vàzquez
7-Héctor Vidal Hernàndez
8-Ignacio Chacón Dalmao
9-Isaac Garcà­a Bernabeu
10-Jaime Morales Moltó
11-Jesús Cebrià del Rey
12-Jesús Vidal Climent
13-John Giner Muñoz
14-Jordi Alemany Ferrer
15-José Antonio Martà­nez Asensi
16-José Vicente Oliver Moll
17-Josep Manuel Fortuño Juan
18-Lemay Estrada Arce
19-Mario Berenguer Carratalà
20-Pablo Llorens Carbonell
21-Pablo Vidal Climent
22-Pascual Balaguer Castillo
23-Patricio Vigueras Alerón
24-Salvador Gadea Peña
25-Santiago Ortuño Orquà­n
26-Sebastiàn A. Mestre Pascual
27-Vicente Iborra Gonzàlez