Pasqual de la Pobla suma su tercer título

01/12/2013

Pasqual de la Pobla suma su tercer título

Albal acollia en el migdia de hui les partides corresponents a les finals de la pimera categoria i especial.

La matinal començava a les 11.00h amb la disputa de la final de primera, que enfrontava a Roberto del CPV Almussafes i a Jordi del CPV Meliana. La partida se n’anava cap a Almussafes per 50 a 25 tot i que el resultat no reflecteix el que s’ha jugat dins de les tres parets. No obstant, els dos jugadors s’han guanyat disputar l’any que vé el campionat a la categoria especial.

El plat fort d’aquestes finals començava cap a les 12.00h. La partida estelar enfrontava a Pasqual de la Pobla i Adrián de Quart. Per a Pasqual suposava la cinquena final que disputava, després de perdre dos i guanyar altres dos. Per a Adrián, la seua primera final, en la que res ha pogut fer davant el totpoderós traure de Pasqual, quasi impossible de tornar. Aixó sí Adrián, té al seu favor la seua edat, ahir complia els 23 anys, i per davant segur té un fum de finals. De la partida, cal destacar, com deiem, el poderosíssim traure de Pasqual, que ha desarmat per complet Adrián. El resultat de partida, 50 per 25 deixa ben clar el transcórrer de la final.

Les autoritas presents i encarregades de lliurar els trofeus han estat, Juana Forés, sotsecretària de la Conselleria de Governació i Justícia, Daniel Novejarque, Vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Ramón Marín, Alcalde d’Albal, Bartolomé Cifuentes, Tinent Alcalde de Quart de Poblet, Lola Martínez, Regidora d’Esports d’Albal. A més del trofeu de campió, Pasqual s’ha endut el seu tercer fris grec, rèplica de la Feninde grega.