Beniparrell i Rafelbunyol, a per la copa de campiones del Diputació de Raspall Parelles

14/12/2018

Beniparrell i Rafelbunyol, a per la copa de campiones del Diputació de Raspall Parelles

Cinc serán les finals femenines del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia, que es jugaran entre demà dissabte i el diumenge en el trinquet municipal de l’Alqueria d’Asnar.

En aquest trinquet, acabat de reformar i que viurà les seues primeres finals oficials de clubs, el dissabte a les 16 hores tindrà lloc la partida de primera femenina, amb l’Ajuntament de Beniparrell A i El Dau Rafelbunyol A com a protagonistes. La gran final enfrontarà a quatre jugadores que es coneixen a la perfecció, ja que han jugat en contra i barrejades en nombroses ocasions. Les germanes Ana i Noelia Puertes de Beniparrell, actuals subcampiones del torneig, i Victoria de Valencia i Mar de Bicorp, que guanyaren el campionat en el 2017 pel club de Bicorp, i enguany intentaran fer-ho pel club de Rafelbunyol.

A continuació aplegarà el torn a la final de la categoria de bronze, en la que les xiques del Beniparrell D s’enfrontaran amb les de l’Oliva B. Per últim, a les 18 hores, la segona categoria tindrà de nou altre equip de Beniparrell, que en aquest cas es jugarà el titol amb el Borbotó B. El club de l’Horta Sud ha aconseguit classificar a tres equips per a les tres finals de més nivell. Fet molt complicat i que practicament només aquesta entitat pot aconseguir, ja que es l’unic club que presenta equips en totes les categories femenines.

Ja en la jornada del diumenge les finals femenines continuaran en el trinquet alacantí. Les jugadores de l’Alzira F i Quatretonda B es jugaran la copa de campiones de quarta A a partir de les 16 hores en el trinquet de l’Alqueria d’Asnar. Les jugadores del club de la Ribera han tornat a la competició per la porta gran, ja que feia cinc anys que no participaven i, tot i les lesions, disputaran altra vegada una final. El programa de les finals es tancarà amb la que tindrà com a protagonistes a les joves jugadores de Sella i Lanzadera Montserrat C, corresponent a quarta B.