En l'Edicom de Galotxa guanyen Beniparrell i Marquesat

15/10/2018

En l'Edicom de Galotxa guanyen Beniparrell i Marquesat

La jornada del cap de semana passat va estar marcada per la victoria de l’Ovocity Marquesat en el seu desplaçament davant el Borbotó, i pel repartiment de punts en la partida entre l’Ajuntament de Beniparrell i el Bar Valencia Quart.

Una jornada més en la 34ª edició del Campionat Interpobles de Galotxa, i la classificació s’apreta un poc més, tot i que el primer classificat, Beniparrell, va aconseguir dos punts davant el Quart de les Valls. El resultat final de l’enfrontament entre el primer i segon classificat es va tancar en un 70 a 55, que no afavoreix a cap dels dos. Per un costat, els jugadors locals de l’Horta Sud perderen un punt en casa, mentre que els visitants continúen a tir del Montserrat en la segona posició. Per altre costat, la partida que enfrontava a l’Ovocity Marquesat i el Borbotó A, que es jugaba el dissabte en el carrer del club de la pedanía de Valencia, es tancava amb un marcador final de 35 a 70 favorable al primer equip de la Ribera Alta. La formació de Borbotó està notant la baixa del seu rest titular, Adrian, i està veient-se obligat a completar amb juvenils cadascuna de les últimes partides.

Classificació 1ª categoría:
1.- Ajuntament Beniparrell A - 14 punts
2.- Bar Valencia Quart A - 11 punts
3.- Lanzadera Montserrat A - 8 punts
4.- Ovocity Marquesat A - 6 punts
5.- CPV Borbotó A - 3 punts

En la competició juvenil l’escola de Borbotó si que està rendint a bon nivell, i manté la primera posició, havent guanyat les sis partides disputades fins al dia de huí, i quedant el segon classificat, el Lanzadera Montserrat, a quatre punts del liderat. Ja en la divisió de plata el Caixa Popular Meliana A ocupa el primer lloc del seu grup, un punt per davant de l’Ovocity Marquesat B, mentre que l’Electrofassar Massalfassar A lidera amb prou diferencia el seu grup. Ja en tercera categoría, el Caixa Popular Meliana E i el Ca Gines Massalfassar B encapçalen en solitari els seus corresponents grups de competició.