Més de 100 equips participaran en els Jocs Esportius d'Escala i Corda

23/03/2019

Més de 100 equips participaran en els Jocs Esportius d'Escala i Corda

Aquesta setmana acabava el termini de presentació d’inscripcions per als XXXVII Jocs Esportius en la modalitat d’Escala i Corda

En aquestes últimes setmanes del mes de març arranca la competició a les províncies de València i Alacant, pel que respecta a la província de Castelló, la competició va començar el passat cap de setmana, que es va disputar la primera jornada d’aquest campionat i aquest dissabte es juga la segona jornada de la competició. En total són ja més de 100 equips els que s’han inscrit, pertanyents a 35 escoles de pilota diferents de tota la Comunitat Valenciana, que competiran durant el mes de març i abril en aquesta modalitat. Enguany cal destacar la gran participació que tenen algunes escoles, ja que inscriuen un gran nombre d’equips. Per a començar, l’escola de Beniarbeig-El Verger és la que més equips ha inscrit, amb un total 8 equips en la competició, que no té trinquet però que demostra el gran treball dels seus entrenadors i els seus ajuntaments perquè poden continuar formant nous jugadors. Després apareix l’escola de Torrent amb 7 equips inscrits, li segueixen les escoles d’Onda i Massamagrell les quals tenen a 6 equips cadascuna d’elles, per a acabar també cal destacar a les escoles de Castelló de la Plana i Vila-real les dos amb 5 equips inscrits en les diverses categories.

Referent a la participació a nivell provincial, la província de València és la que més participació té, ja que són 56 equips els que competiran per ser els millors d’aquesta província, després aquesta la província d’Alacant amb 29 equips inscrits i la província de Castelló amb un total de 24 equips. Encara que en aquesta modalitat es troba a faltar la participació d’escoles amb trinquet i gran tradició en aquesta modalitat com Pelayo, Sueca, Borriana, Llíria, Vilamarxant, Pedreguer, Murla..per exemple que han fet disminuir la participació en aquesta competició a l´actualitat.