El Diputació d'Alacant soles tindrà partides en 1ª de llargues

25/05/2018

El Diputació d'Alacant soles tindrà partides en 1ª de llargues

El trofeu Diputació d’Alacant tindrà este cap de setmana la jornada per a partides suspesses de la segona volta, ja que totes les categories han acabat la lligueta de fase regular a excepció de la primera categoria de llargues, en la que encara resten dues jornades de la fase de grups.

A més, van a resultar molt interessants aquestes dues jornades, ja que pel moment, soles l’equip de Benidorm té assegurat de forma matemàtica l’accés a les semifinals. A hores d’ara, a més de Benidorm que té 28 punts, l’acompanyarien a les semifinals les formacions de El Campello, Sella A i Murla.

Este cap de setmana ve replet de partides trascendentals, en totes elles hi haurà punts en joc que seran vitals per determinar les posicions finals de cada formació. Sella A rebrà la visita de El Campello, en lluita pel moment, per la segona posició. Parcent, que de moment estaria fora de les semis, buscarà els tres punts esta jornada al carrer de Xixona, en un carrer del que des de ja fa unes temporades no és gens fàcil traure punts. Xixona, matemàticament té encara possibilitats però quasi seria impossible. Murla visitarà l’inexpugnable carrer artificial de Benidorm per a tractar de donar un pas més en la classificació per a les semifinals, però pel moment, cap equip ha aconseguit puntuar allí. La partida que tancarà la jornada és la que disputen els dos equips de la part baixa de la classificació, Petrer i Sella B.