El trinquet de Manises passa a denominar-se

11/02/2015

El trinquet de Manises passa a denominar-se "Trinquet Municipal Juan Blasco Navarro"

L’Ajuntament de Manises va aprovar en l’última sessió plenària del passat mes de gener, que el trinquet municipal de Manises, passarà a anomenar-se “Trinquet Municipal Juan Blasco Navarro”. D’aquesta manera, el consistori local ha acceptat la proposta realitzada des de la Federació de Pilota Valenciana i des del Club de Pilota Valenciana Manises i ha reconegut la important tasca que va realitzar Juan Blasco en la conservació i impulsió de la Pilota Valenciana a Manises i a la Comunitat Valenciana.

Concretament, Juan Blasco va ser un gran aficionat a la pilota valenciana, dedicant tota la seva vida a impulsar la pilota valenciana tant a nivell escolar, amateur com professional. Va destacar la seva tasca en la reobertura del trinquet municipal de Manises, ja que aquest va assumir la responsabilitat de posar en marxa el projecte llançat des de l’Ajuntament de Manises, al ser el primer president, el primer monitor i el coordinador del Club de Pilota Valenciana Manises.

L’alcalde de Manises, Francisco Izquierdo després de l’aprovació va declarar “aquest és un reconeixement a la seva dedicació i esforç, a tota una vida dedicada a impulsar l’esport autòcton de la Pilota Valenciana, a Manises. La seva afició i amor per aquest esport el va portar a comprometre’s amb la seva ciutat per conservar-lo i impulsar-lo, tasca a la qual va dedicar moltes hores. Ara, d’aquesta manera, volem homenatjar a aquest maniser, Juan Blasco, gràcies al qual avui en dia Manises segueix conservant aquesta tradicional disciplina esportiva”.