Vila-real, Algimia i Xilxes A, campions del “Autonòmic d'Escala i Corda”

21/02/2015

Vila-real, Algimia i Xilxes A, campions del “Autonòmic d'Escala i Corda”

En el trinquet d’Onda s’ha disputat la primera jornada de finals del XVII Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, amb victòries per als equips de Vila-real, en primera categoria, Algimia, en segona i Xilxes A, en tercera A.

Resultats i crònica de les finals disputades el dissabte 21 de febrer:

- Final Tercera A: CPV Xilxes A – 60 -  Carn. Blanco Riba-roja B – 30
L’equip de Xilxes s’ha imposat amb comoditat a la formació de Riba-roja, i ha dominat la partida amb molta claredat, a pesar de que en els primers compassos el equip castellonenc s’ha vist superat per els seus contraris, anant dos jocs per davall (15-5). Després d’aquest parcial s’ha refet i han anat sumant jocs fins el definitiu 60 per 30.

-Final Segona: CPV Algimia d’Alfara – 60 -  CPV Llíria A – 20
La formació d’Algimia (Ricardo, Nestor, Pablo, David C. i David. L.), ha iniciat la partida amb molta seguretat en el seu joc i sense deixar entrar en joc als seus rivals de Llíria (David, Borja i Miguel). Aquest inici fulgurant de la partida ha propiciat que obriren una diferencia molt notable en el electrònic, fet que ha desanimant al conjunt de Llíria que en cap moment ha entrat en partida. D’aquesta forma la partida s’ha resolt en poc més d’una hora a favor dels joves jugadors d’Algimia per un resultat de 60 per 20.

- Final Primera : CPV Vila-real – 60 -  CPV Quart de les Valls B – 50
La gran final de la primera categoria ha sigut la més disputada i ha coronat a l’equip castellonenc com a campió. La formació de Vila-real (Kevin, Nacho, Josep i Delfín) s’ha imposat per un ajustat 60 per 50 al conjunt de Quart de les Valls (Javi, Guillermo, Jorge i Paco) en una partida molt emocionant i que s’ha decidit per xicotets detalls. La partida ha estat igualada en tot moment, sumant cada equip el joc del dau, fins que amb 40 per 35 l’equip de Quart ha aconseguit trencar el dau de l’equip de Vila-real i col•locar-se per davant en el marcador. En aquest moment la partida s’ha tornat més emocionant, i l’equip de Vila-real ha aconseguit recuperar-se aconseguit trencar també el joc al dau del seus rivals. Finalment, desprès de nombroses alternatives i amb una gran serenitat en els moments decisius l’equip de Vila-real ha aconseguit emportar-se la victòria.