Calp s’imposa en la final de tercera B de “l’Autonòmic d’Escala i Corda”

23/02/2015

Calp s’imposa en la final de tercera B de “l’Autonòmic d’Escala i Corda”

La XVII edició del “Autonòmic d’Escala i Corda, va concloure ahir per la vesprada al trinquet d’Onda amb la disputa de la final de tercera B, que va enfrontar a la formació de Calp contra la de Torrent C.

El equip alacantí, únic equip d’aquesta província que ha arribat a les finals d’aquest campionat, va aconseguir una merescuda victòria per 60 a 30 front a la formació de Torrent C. La victòria del conjunt de Calp té doble mèrit, ja que a més de ser aquesta una nova modalitat per a ells degut a que habitualment juguen a palma, també van haver de superar el contratemps de jugar únicament amb dos jugadors, ja que el tercer membre de l’equip no va poder ser de la partida degut a una inoportuna malaltia.

L’inici de la partida va ser molt igualat, sumant els dos equips els jocs del dau, encara que l’equip de Calp aconseguia guanyar amb major facilitat els seus jocs. Aquest fet es va fer palpable en el marcador molt ràpidament, ja que desprès de sumar el seu quart joc al dau (20-15) l’equip de Calp va aconseguir trencar dos vegades consecutives el dau dels seus oponents i d’aquesta forma es va distanciar en el marcador. Finalment, l’equip de Calp amb una meritòria actuació del seu rest, que amb el seu potent joc d’esquerra va fer molt de mal als seus rivals, van aconseguir la victòria per un contundent 60 per 30.