Conclou amb èxit l'Autonòmic de One Wall en Massamagrell

23/02/2015

Conclou amb èxit l'Autonòmic de One Wall en Massamagrell

Els campions de la passada edició Pascual de la Pobla i MªJose de Borbotó van reeditar els seus triomfs de nou en les categories absolutes masculina i femenina.

Una vesprada de diumenge molt entretinguda va ser la que van poder gaudir els assistents diumenge passat en el Stadium de One Wall de Massamagrell amb les finals de l’IV Campionat Autonòmic de One Wall. Per a calfar motors es van disputar les finals de promoció femenina, en la B va vèncer Aida de Moixent a Adriana de València, mentre que en la final A va ser Mar de Bicorp qui enguany es va proclamar campiona enfront d’Amparo de Borbotó, tot i que aquesta va forçar el joc de desempat. Posteriorment es va celebrar la final de sènior B masculina, entre dos companys del club de Borbotó, Carles i Alex. El jove Alex, natural de Vinalesa, va aconseguir un treballat triomf. Ja en la final femenina absoluta es veien les cares dues jugadores que es coneixen a la perfecció, Maria Jose i Monica, membres del CPV Borbotó, i companyes en la selecció valenciana. Malgrat tot, el companyerisme queda fora de la pista, i la primera va tornar a vèncer en aquesta competició, com aconseguira la passada temporada. El colofó de la vesprada va tenir lloc amb la partida entre Pascual de la Pobla, defensor del títol, i el jove aspirant Pablo de Borbotó. En aquest última final també es va arribar al desempat, en el qual finalment el de la Pobla es va emportar el gat a l’aigua, aconseguint un altre triomf més per al seu ja engruixat palmarès.

Els vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana, Enrique Sanicobaldo i Conrado Ferrando, van ser els encarregats de fer lliurament dels trofeus a tots els finalistes.

Final Promoció B:
Aida de Moixent 2 - Adriana de Valencia 0
Final Promoció A:
Mar de Bicorp 2 - Amparo de Borbotó 1
Final Masculina B:
Alex de Borbotó 2 - Carles de Borbotó 0
Final Femenina:
MªJose de Borbotó 2 - Monica de Borbotó 0
Final Masculina A:
Pascual de la Pobla 2 - Pablo de Borbotó 1