La falla Àngel del Alcázar guanya el Trofeu Fallera Major 2015

24/02/2015

La falla Àngel del Alcázar guanya el Trofeu Fallera Major 2015

El trinquet de Pelayo va acollir aquest passat diumenge les finals dels Trofeus Fallera Major de València 2015 de pilota valenciana. Aquest era el gran dia de la pilota valenciana fallera que compta amb un total de més de 40 comissions que participen en els diferents campionats fallers.

La primera partida del dia va ser la final del Trofeu Delegació, que va enfrontar als representants de Duque de Gaeta - Pobla de Farnals contra la falla Sagunt - San Guillem. El resultat final va ser 25 a 0, favorable a Duque de Gaeta.

La segona cita del dia va ser la final del Trofeu Fallera Major Infantil de València, que enfrontà a la formació de Carrera San Luis – Avda Dr. Waksman contra Costa i Borràs – Agustina de Aragón. En aquest cas, la partida va ser molt més disputada, i es va resoldre a favor dels primers per un ajustat 25 per 20.

L’ultima partida de la jornada va ser la gran cita del dia, la final del Trofeu Fallera Major de València, que va enfrontar a la falla Àngel del Alcazar contra la falla Sanchis Bergón – Túria. El resultat d’aquesta partida va ser 50 per 20 favorable als membres de la falla Ángel del Alcázar, que van contar amb la destacada actuació de Julian.

Totes aquestes partides van estar presidides per les Falleres Majors de València, Estefania López y María Donderis. Aquestes, junt a les seves Corts d’Honor van disfrutar de la intensitat del joc desplegat per tots els participants.