Conillet entra com punter titular en la VIII Copa Diputació d'Escala i Corda

07/05/2015

Conillet entra com punter titular en la VIII Copa Diputació d'Escala i Corda

Josep Roig Oliver (02-08-1996), conegut com “Conillet” i membre del Centre d’Especialització de Pilota Valenciana (CESPIVA) en la modalitat d’Escala i Corda, realitzarà el seu debut als 19 anys en una competició professional oficial de la modalitat, com és la VIII Copa Diputació d’Escala i Corda.

El jugador natural de la localitat alacantina d’Orba ha substituït abans de l’inici de la competició a Herrera de Beniparrell, que ha tingut de renunciar a la competició per problemes personals. Tot i això, Conillet no ocuparà la plaça que Herrera deixa lliure en l’equip de Santi i Félix, sinó que aquest trio es completarà amb Víctor II. Per contra, Conillet si que ocuparà la posició de punter que estava previst que ocuparà Víctor II en la formació de Miguel i Dani. Per tant, s’ha produït una modificació en dos dels equips que estaven prevists per a la Copa d’Escala i Corda.

D’aquesta manera el jove jugador veu recompensada la seva gran trajectòria en els diferents tornejos de promoció, en què ha aconseguit grans resultats. Concretament, és l’actual campió junt a Francès de Petrer de la I Copa 2 Caixa Popular; l’actual subcampió de l’Individual sub-18 d’escala i corda i l’actual subcampió junt a Marc de Montserrat de la Lliga sub-23 CESPIVA.

Finalment, la relació dels equips participants, a falta de conèixer el calendari definitiu de partides, és la següent:
-Soro III i Héctor
-Puchol II i Nacho
-Genovés II i Jesús
-Fageca, Raúl i Héctor II
-Pere Roc II, Santi i Carlos
-León, Javi i Monrabal
-Miguel, Dani i Conillet
-Santi, Félix i Víctor II