Soro III, Salva i Carlos es van imposar en una gran final del I Trofeu Corts Valencianes

09/12/2015

Soro III, Salva i Carlos es van imposar en una gran final del I Trofeu Corts Valencianes

El I Trofeu Corts Valencianes en la modalitat d’escala i corda va finalitzar el passat dissabte al trinquet de Pelayo amb la gran final en la qual Soro III, Salva i Carlos van superar al trio de Miguel, Javi i Héctor II per 60-55.

La partida va ser memorable, la millor en la nova etapa de la ‘Catedral’ i en molts anys. I és que el sis pilotaris van signar una actuació pràcticament perfecta i en tot moment va hi haver intensitat així com intercanvis inversemblants.

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, juntament amb el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, la síndica del grup Ciudadanos, Carolina Punset, la diputada de Les Corts pel grup socialista, Mercedes Caballero i el nou propietari del trinquet Pelayo, José Luis López, van realitzar el lliurament de trofeus als finalistes.

El I Trofeu Corts Valencianes de Raspall s’iniciarà amb la ronda de semifinals els dies 26 i 29 de desembre als trinquets de la La Llosa de Ranes i Oliva, respectivament, mentre que la gran final tindrà lloc el dia 2 de gener del pròxim any al trinquet de Bellreguard.