Soro III i Javi guanyen el Trofeu Mestres en el dia en què Arturo Tuzón ret un homenatge de l'afició

28/12/2015

Soro III i Javi guanyen el Trofeu Mestres en el dia en què Arturo Tuzón ret un homenatge de l'afició

El trinquet Pelayo va viure un gran l’ambient el passat dissabte per a la disputa de la final del Trofeu Mestres – Gran Premi Banc Sabadell, en què Soro III i Javi es varen coronar campions contra Miguel, Dani i Carlos després de vèncer-los per 60-25.

Però abans de la disputa de la partida Arturo Tuzón, gerent del trinquet durant els últims 30 anys, va rebre un sentit homenatge per banda dels jugadors i la nova direcció del Trinquet Pelayo, que va comptar amb l’assistència del President de la Federació de Pilota Valenciana, i el propi conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, Vicent Marzà. Tuzón va rebre una calorosa ovació amb eles espectadors del trinquet en peu.

L’explicació a la diferència en el marcador va estar en el gran nivell de joc que mostrà  la parella, amb protagonisme especial per a Javi, que travessa un gran estat de forma. El de Massalfassar ho va fer tot bé i es mostrà segur per a buscar el quinze gràcies al suport de Soro III darrere.

El trio, per la seua banda, va començar la partida un poc gelat, va cedir un avantatge de tres jocs, i després tot se li va tornar costera amunt. Malgrat tot, la seua resistència va provocar els moments més brillants de la partida, quan el públic es va entregar als colps unes vegades plens de potència i altres de saviesa de Javi.

El de Massalfassar encadena una gran ratxa en les últimes setmanes, en les quals ha guanyat el Trofeu Mixt Savipecho, el Trofeu Superdeporte i, ara, el Mestres, una de les cites més destacades de la temporada.