Àlvaro de Tibi es homentatjat a les Finals del Diputació d'Alacant

11/07/2016

Àlvaro de Tibi es homentatjat a les Finals del Diputació d'Alacant

El punt d’inflexió durant la jornada del diumenge en Parcent, amb motiu de les finals de llargues i palma, el va posar el sentit homenatge a Álvaro de Tibi, desaparegut recentment en el mes de maig. El comité del joc a ratlles volgueren retre-li un homenatge en el dia gran de les llargues i del “Trofeu Diputació d’Alacant”, la final de la qual havia disputat durant 5 anys consequtius,  aconseguint 4 títols i un subcampionat ininterrompudament desde l’any 2011.

La Federació de Pilota Valenciana, mitjançant el vicepresident de Joc a ratlles, Vicent David Molines, li va lliurar a la seua familia, amb la seua dona, Mª José Escudero, els seus fills, Lucía i Álvaro, i els seus pares, Joaquín i Lucia, així com els seus germans, un quadre amb la samarreta oficial de la lliga. Junt a ells estigueren també els jugadors de la lliga, el seleccionador de pilota, Pigat II, i els companys de selecció con Genovés II i Pablo de Sella, entre altres.

Vicent Molines, en representació de la Federació de Pilota i Màximo Revilla, alcalde de Parcent van comentar diferents aspectes d’Àlvaro, destacant ambdós per damunt de tot el caràcter afable del de Tibi i manifestaven que Àlvaro sempre estarà en el cor de tots el que formem la família de la pilota.