La Lliga de Raspall s’inicia aquest pròxim divendres al trinquet de Genovés

20/03/2017

La Lliga de Raspall s’inicia aquest pròxim divendres al trinquet de Genovés

Set equips participaran en la XXIV edició de la Lliga Professional de Raspall - Trofeu Diputació de València que s’iniciarà aquest pròxim divendres al trinquet de Genovés. Serà la primera partida d’una fase regular que constarà de 21 partides. Els millors quatre classificats accediran a la ronda de semifinals que es disputarà a partida única, mentre que la gran final serà al millor de tres enfrontaments.

Els equips que participaran seran una parella i sis trios:
- Moltó i Brisca
- Pablo, Sanchis i Raúl
- Ricard, Josep i Miravalles
- Montaner, Canari i Dorin
- Moncho, Coeter II i Néstor
- Sergio, Tonet IV i Ricardet
- Ian, Roberto i Lorja

Tots els conjunts presenten les seues armes i de ben segur que oferiran un gran espectacle. Hi ha que destacar que els actuals campions defensaran el títol en diferents equip, Sanchis de Montesa tindrà com a companys a Pablo de Barxeta i Raúl de Genovés, Ricard de Villanueva de Castellón intentarà revalidar el títol amb Josep de Xeraco i Miravalles de Genovés, mentre que Roberto d’Alzira modificarà la seua posició i serà el mitger del vigent subcampió de la Lliga Ian de Senyera. Els dos joves jugadors estaran acompanyats pel punter Lorja d’Alzira.

Per altra banda, també destaca el fet que l’única parella siga la liderada pel vigent campió Individual, Moltó de Barxeta que estarà ben secundat per Brisca d’Oliva. Tots aquests conjunts no tindran gens fàcil aconseguir el títol, ja que els trios liderats per Moncho, Sergio i pel debutant Montaner també aspiren a lluitar pel trofeu i a priori es presenten com uns equips molt compensats.