Victòria, Mar, Sacha, Giner i José Luis debutaran en el Mundial de Colòmbia

14/11/2017

Victòria, Mar, Sacha, Giner i José Luis debutaran en el Mundial de Colòmbia

Els esportistes de València, Bicorp, Orba, Murla i Benidorm debuten amb la selecció absoluta en el pròxim esdeveniment internacional que es disputara a Sud-amèrica

Els nostres joves esportistes seran protagonistes en el pròxim IX Mundial de Pilota a mà que es disputara a Colòmbia, del 18 al 26 de novembre. Aquesta temporada han aconseguit entrar en la selecció absoluta femenina i masculina cinc esportistes molt joves que han demostrat que estan preparats per a sumar al costat dels més veterans en l’absoluta per a aconseguir grans resultats en les modalitats de llargues, joc internacional, One Wall i chazas, els xics i en One Wall parelles i individual, les xiques.

Els cinc van demostrar en l’Europeu de joves que poden ser importants amb la selecció absoluta si tenen oportunitat de jugar i sumar al costat dels esportistes que poden portar el pes en les competicions. Victoria de València, amb 16 anys, Mar de Bicorp, amb 17 anys, José Luis de Benidorm, amb 17 anys, Sacha d’Orba i Giner de Murla, amb 19 anys, segur que delectaran als espectadors per la seua joventut i pel seu joc, ja que tots ells són esportistes molt complets, que van aconseguir ser els millors d’Europa en les seues respectives categories el passat mes de juliol a Tavernes Blanques . Ells estaran molt bé acompanyats en la selecció femenina, per les campiones d’Europa de 2015, Ana Belén de Borbotó i Mónica de Massamagrell. En la selecció masculina, per algunes de les grans figures de la modalitat d’escala i corda i de les llargues: Puchol II, Genovés II, Pere Roc, Santi de Finestrat, Pablo de Sella, Nacho de Beniparrell, Bueno de Meliana i Martínez del Campello, que torna a la selecció per a aportar experiènciaa i el seu magistral traure per reconquistar la modalitat regna dels mundials, les llargues. Excepte lesió d’última hora aquestos seran els que defensaran a la selecció valenciana en el Mundial. Davant tindran com a rivals a 16 seleccions: Itàlia, Bèlgica, Holanda, França, Anglaterra, Mèxic, Veneçuela, Equador, Bolívia, Uruguai, Xile, Argentina, Cuba, Paraguai i Euskadi.