Els Circuits de raspall de tecnificació es disputaran a Alcàsser

08/01/2018

Els Circuits de raspall de tecnificació es disputaran a Alcàsser

Dissabte que ve 13 de gener començara l’espectacle del millor raspall femení en el trinquet de “l´Horta sud”

Després de diverses setmanes de concentració i entrenaments d’algunes de les millors jugadores de la modalitat de raspall, sota la tutela de Moro i Moncho, tècnics de la Federació de Pilota Valenciana que s’han encarregat de la direcció d’aquestes sessions d’entrenament on s’han acabat de perfilar els equips de tecnificació de 2018 del III Circuit de raspall sub-18 i del III Circuit de raspall sub-23. Enguany participaran cinc parelles en cadascuna de les categories amb la presència de jugadores de gran qualitat que convertiran el trinquet d’Alcàsser, en la catedral del raspall femení, on es disputaran quatre partides cada dissabte a partir del pròxim 13 de gener, a partir de les 17:30 hores i fins al dissabte 20 de febrer, que seran les finals d’aquestes dos competicions.

Les esportistes que han estat preparant aquesta edició són jugadores de les localitats: València, Beniarbeig, Beniparrell, Montcada, Tavernes Blanques, Alquería d´Asnar, Moixent, Borbotó, Petrer, Sueca, Navarrés, Montserrat, Rafelguaraf, Bicorp, Alaquàs, Massamagrell, Meliana i Laguar.

Equips III Circuit sub-18 de raspall:
- Erika CPV Alquería d´Asnar i Julia CPV Beniparrell
- María CPV Beniparrell i Cristina CPV Beniarbeig-El Verger
- Natalia CPV Moixent i Joana CPV Laguar
- Lucia CPV Beniparrell i Marta CPV Tavernes Blanques
- Ester CPV Xúquer-Sueca i Nerea CPV Moixent

De les finalistes de la temporada passada, Marta Tavernes Blanques campiona jugara aquesta temporada amb Lucia de Beniparrell. Les subcampiones Erika d´Alquería d´Asnar i Joana de Laguar, que van ser la revelació d’aconseguir aquest títol de tecnificació de raspall jugaran amb companyes diferents. Aquesta temporada debutaran dos jugadores en aquesta competició, Ester de Sueca i Natalia de Navarrés.

Equips III Circuit sub-23 de raspall:
- Victoria CPV Rafelbunyol i Joana CPV Tavernes Blanques
- Ana Puertes CPV Beniparrell i Fanni CPV Beniarbeig-El Verger
- Anabel CPV Tavernes Blanques i Myriam CPV Alquería Asnar
- Aida CPV Borbotó i Noelia CPV Beniparrell
- Ana Sanchis CPV Borbotó i Amparo CPV Borbotó

Les quatre finalistes de 2017 jugaran en quatre equips diferents. Les campiones Ana Puertes de Beniparrell i Aida de Moixent, podran repetir títol però Aida passara a disputar aquesta competició en la posició de rest. Les subcampiones Myriam d´Alquería d´Asnar i Amparo de Moncada, també jugaran en equips diferents, passant les jugadores d’Alacant a jugar en la posició de punter. Durant sis setmanes es podrà gaudir de raspall de gran qualitat amb les millors jugadores en aquestes competicions de tecnificació. Caixa Popular, és l’entitat bancària valenciana que col·labora amb la tecnificació femenina al costat de les administracions públiques.