Ultima jornada en l'AON d'escala i corda

09/01/2018

Ultima jornada en l'AON d'escala i corda

El pròxim cap de setmana es completarà la lliga regular en la màxima categoría de la 20ª edició del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, gran premi AON.

En la primera categoría del trofeu es jugarà la última jornada de la primera ronda de partides. En el cas del grup 1 l’equip de Lliria A ja ha confirmat la seua participació en la fase final, al tindre un important marge per davant del tercer classificat, l’Ovocity Marquesat B. Precisament s’enfrontaran en casa del Marquesat aquest cap de setmana. L’altra partida del grup tindrà lloc en el trinquet de Riba-roja, on jugarà el primer equip del club local davant l’Ovocity Marquesat A. En el grup 2 el Galadtrans Foios A, l’Alfara de la Baronia i l’Algimia d’Alfara es jugaran les dues places en la última jornada. De fet, el trinquet d’Algimia serà el lloc on s’enfronten l’equip local amb el Foios per una plaça, mentre que Alfara visitarà al Faura en la partida restant.

En la divisió de plata ja están clars els creuaments de quarts de final, que disputaran les partides d’anada aquesta setmana, mentre que la próxima es jugaran els enfrontaments de tornada.
Electrica Vinalesa A - CPV Moncada A
AP Sueca - Poliesportiu Massalfassar A
Trinquet Torrent C - Nou Trinquet Castalla
Paddock Riba-roja B - Trinquet Torrent A

Ja en tercera categoría es jugaran també els quarts amb els següent emparellaments:
CPV Faura B - CPV Moncada D
Caixa Popular Pobla Vall. A - AP Xilxes A
Maxim Domenech Alberic - CPV Lliria B
Odontica Riba-roja F - CPV Guerrer de Moixent

Per últim, en quarta categoria A, les primeres partides de la fase final tindran als següents protagonistes:
MR Massalfassar B - Trinquet Torrent G
Trinquet Torrent D - Trinquet Torrent E
AP Xilxes B - CPV Tamborí Valencia
CPV Moncada E - CPV Castelló

La competició en quarta B i en la categoría de veterans encara continua. Tot i que els equips de la nova competició de majors de quaranta anys viuran aquest cap de setmana la última de les seues jornades corresponents a la lliga regular.