Xeraco, Bellreguard, Godelleta, Meliana i Rafelbunyol seus de trobades femenines

11/01/2018

Xeraco, Bellreguard, Godelleta, Meliana i Rafelbunyol seus de trobades femenines

Els XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall tornen amb força aquest cap de setmana, amb la competició d’equips en la província de València

Després de passar les festes de Nadal i Reyes, torna la competició de raspall en la província de València, amb les competicions de competició i iniciació. Les escoles d’Alzira, Sueca-Xúquer, Font Carrós, Oliva, Xeraco, Valldigna, Bellreguard, Alquería de la Comtessa, CEIP Santa Anna Oliva, la Murtera, Quatretonda, la Llosa de Ranes, Moixent, Polinyà del Xúquer, Guadassuar, Favara, Carlet, Genovés, Alcàntera-Càrcer, Bicorp, Marquesat, Tavernes Blanques, Meliana, Torrent, Riba-roja, Picanya, Moncada, Albalat dels Sorells, Massalfassar, Alfara del Patriarca.., comencen a competir en 2018. En les províncies d’Alacant, la competició en la zona sud de la província començara aquest mes de gener, mentre que en la comarca de la Marina Alta, la competició continua aquest cap de setmana. A Castelló, la competició de raspall també continuara en les pròximes setmanes.

Aquest diumenge 14 de gener es realitzaren trobades de raspall femení en els localitats de Xeraco, Bellreguard, Godelleta, Meliana i Rafelbunyol amb la participació de quasi 40 equips de les escoles de: El Campello, Genovés, Oliva, Bicorp, Xeraco, Valldigna, Quatretonda, Bellreguard-Alquería de la Comtessa, Alfàs del Pi, Alquería d´Asnar, Tavernes Blanques, Rafelbunyol, Meliana, Bonrepòs i Mirambell, Massalfassar, Algimia, Baronia, Godelleta, Marquesat, València, Castelló, Beniparrell i Moncada. Debutaran moltes xiquetes en estes trobades de les escoles de Rafelbunyol, Genovés, ..