Els clubs de pilota es reuneixen per a preparar la temporada 2018

11/01/2018

Els clubs de pilota es reuneixen per a preparar la temporada 2018

Al llarg del mes de gener es faran les habituals assemblees anuals de clubs de les diferents modalitats del nostre esport.

La primera d’elles tindrà lloc demà divendres 12 de gener, en la seu de la Federació de Pilota, on els clubs de galotxa están convocats a les 20 hores. En la mateixa es tractaran propostes de nous campionats, com un Open de Figures de la Galotxa o un Trofeu de Galotxa Antiga, així com altres temes que han presentat els clubs aquests últims dies.

El dissabte 13 de gener, una vegada es jugue la Supercopa de Ratlles en la localitat de Poble Nou de Benitatxell, tindrà lloc l’assemblea de la modalitat. La mateixa es cel·lebrarà al voltant de les 17:30 hores en l’Espai Cultural El Molí de Poble Nou, i es tractarà principalment del sistema de competició de la próxima Lliga de Llargues i Palma.

Ja en la próxima semana li aplegarà el torn als clubs de frontó, el dissabte 20 de gener en la seu de la FPV. Temes com el campionat individual del 4 i mig, o l’autonomic de frontó parelles serán els principals d’aquesta reunió.

Per últim, l’assemblea de clubs de raspall tindrà lloc, previsiblement, el divendres 26 de gener en la propia Federació de Pilota. Les novetats en la competició de l’autonomic de raspall, les pròximes finals de l’individual amateur, la Copa Generalitat del 2019, que es jugarà a raspall, seran punts importants que es tractaran per part dels representants dels clubs de la raspada.