Dos parelles i quatre trios disputaran la XXVI Lliga Professional d'escala i corda

12/01/2018

Dos parelles i quatre trios disputaran la XXVI Lliga Professional d'escala i corda

Sis equips participaran en l’edició número 26 de la Lliga Professional d’escala i corda, la competició oficial per equips més important d’esta modalitat en la qual participaran les 16 figures en millor forma de l’actualitat que han estat distribuïdes en dues parelles i quatre trios:

SORO III i SANTI

PUCHOL II i NACHO

PERE ROC II, JESÚS i CARLOS

FRANCÉS, JAVI i BUENO

MARC, PERE i TOMÀS II

GENOVÉS II, FÉLIX i MONRABAL

El sistema de competició serà semblant al de les darreres edicions tot i que hi ha algun canvi significatiu. En la fase regular es manté el sistema de lliga de tots contra tots que constarà d’un total de 15 partides. Les diferències arriben amb la fase final: tant les semifinals com la final es disputaran a partida única.

El calendari del campionat es farà públic en pròximes dates, així com el nom de cada formació, que com és tradició representaran a diferents ajuntaments de les tres províncies. El començament de la competició tindrà lloc en l’última setmana del present mes de gener.

La Lliga Professional de raspall també està configurada però durant uns dies es mantindrà la incògnita relativa a qui són els participants per a afavorir que cada competició tinga la seua quota de protagonisme.