Els equips liderats per Genovés II i Marc victoriosos en la doble jornada de la Lliga Bankia

12/02/2018

Els equips liderats per Genovés II i Marc victoriosos en la doble jornada de la Lliga Bankia

Els trinquets de Borriana i Murla van acollir la octava i novena jornada de la XXVII Lliga Bankia Professional d’Escala i Corda, dos duels que es van resoldre per idèntic marcador, 60 per 35, favorables als interessos dels trios de Genovés II, Félix i Monrabal (Murla), i Marc, Pere i Tomàs II (Pedreguer-Masymas).

Al Batiste Viñes de Borriana es va presenciar una partida força vistosa, que va tindre una gran exigència física pel continu intercanvi de pilotades entre els dos conjunts. Aquest factor va ser decisiu alhora del resultat final, ja que el conjunt de Pedreguer-Masymas de Marc, Pere i Tomàs II va arribar més sencer al tram final, fet que els va permetre imposar-se a la parella de València de Soro III i Santi.

L’inici del duel va estar dominat pels rojos, que inclús van tindre avantatges de dos jocs, i van anar per davant fins al 35 per 30. En aquest joc, va tindre lloc el fet clau de la partida, ja que la parella va desaprofitar un val-net al seu favor. Aquest fet els va afectar anímicament, i el trio blau va sumar sis jocs de forma consecutiva per col•locar en l’electrònic el definitiu 60 per 35.

Per la seua part, al trinquet de Murla, la formació local de Genovés II, Félix i Monrabal van sumar els seus tres primers punts al derrotar al trio de Benidorm de Pere Roc II, Jesús i Carlos. La formació local va dominar en tot moment la partida, mostrant-se molt superior, sobretot en el segon tram del duel.

La classificació de la fase regular de la Lliga, a falta de la disputa de dos partides per tots els equips és la següent:
1º - Puchol II i Nacho (Aj. Vinalesa) – 9 punts
2º - Marc, Pere i Tomàs II (Aj. Pedreguer-Maymas) – 6 punts
3º - Francés, Javi i Bueno (Aj. Vila-real) – 3 punts
4º - Pere Roc II, Jesús i Carlos (Aj. Benidorm) – 3 punts
5º - Soro III i Santi (Aj. València) – 3 punts
6º - Genovés II, Félix i Monrabal (Aj. Murla) – 3 punts