Els trios comandats per Ian i Sergio s’imposen en la Lliga Bankia de Raspall

12/02/2018

Els trios comandats per Ian i Sergio s’imposen en la Lliga Bankia de Raspall

La vint-i-cinc edició de la Lliga Professional Bankia de Raspall – Trofeu Diputació de València es va desplaçar aquest cap de setmana fins als trinquets de Genovés i Bellreguard amb motiu de la disputa de la quinta i sexta jornada, respectivament, de la fase regular del torneig.

L’activitat començava al trinquet de Genovés on el trio de Ian, Canari i Ricardet (Senyera) van aconseguir la seua segona victòria consecutiva en la competició, fet que els permet recuperar el liderat de la fase de grups de la Lliga. Els de Senyera es van imposar al trio de Montaner, Sanchs i Gabi (Almiserà) per un ajustat 25 per 15. El blaus van iniciar la partida al dau, aconseguint el joc de forma ràpida, seguidament van passar al rest on van desaprofitar un val-net a favor.

Els dos conjunts sumaven des del dau fins al 10 iguals, on els blaus van desaprofitar fins a set vals, fet que va permetre al trio liderat per Ian trencar el joc del dau dels seus adversaris, aconseguint l’únic joc de tota la partida des del rest. Els dos equips van continuar sumant des del dau fins al 25 per 15 final.

Al Zurdo de Bellreguard, Sergio, Coeter II i Néstor (Genovès) van sumar els seus tres primers punts en el torneig, a costa del trio de Guadi, Brisca i Miravalles (Llosa de Ranes) que continua sense puntuar desprès de la disputa de dos partides. Va ser una victòria treballada pel resultat de 25 per 15, amb remuntada inclosa.

Els blaus van iniciar la partida amb més intensitat, i es van col.locar dos jocs per davant, 10 per cap. En aquest moment, es va produir una gran reacció dels rojos que van ser capaços de sumar quatre jocs de forma consecutiva per situar el 20 per 10 en l’electrònic. Els blaus liderats per Guadi, no es rendien i aconseguien retallar distancies (15-20), però des del dau i amb un gran Sergio, el trio local va tancar la partida, situant el definitiu 25 per 15.