Demà es presenta el 43é Campionat El Corte Inglés de Galotxa

13/02/2018

Demà es presenta el 43é Campionat El Corte Inglés de Galotxa

Demà dimecres, a partir de les 20 hores, la seu d’El Corte Inglés de l’avinguda de França acollirà l’acte oficial de presentació de la nova edició del campionat més important de la galotxa, el 43é Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés.

Per a la present temporada s’han inscrit quasi 180 equips, repartits en sis categories que juguen en carrer, altres cinc que juguen en trinquet, cinc més d’equip escolars, base de la modalitat, i altra categoría exclusivament femenina. Entre els clubs que més destaquen per la seua participación cal donar especial menció a les entitats de la Pobla de Vallbona, que suma un total de 15 formacions, seguida de Massalfassar, amb 12 equips, els 11 amb que compta Meliana i els 10 de Torrent. També torna a la competició el club de Godella, mentre que Tavernes Blanques participarà per primera vegada en aquesta competició.

En la màxima categoria de carrer participaran huit equips: Albuixech, Beniparrell, Faura, Marquesat, Massalfassar, Meliana, Montserrat, i els campions del 2017, Quart de les Valls. En primera de trinquet hi haurà altres huit formacions: Alfara de la Baronia com a vigent campió, Lliria, Pobla de Vallbona, dos equips de Riba-roja, altres dos de Torrent, i Vinalesa.