Jesús Cortell rep un sentit homenatge en la presentació del Diputació d'Alacant

14/02/2018

Jesús Cortell rep un sentit homenatge en la presentació del Diputació d'Alacant

El Museu Arqueològic d’Alacant va ser l’escenari de la presentació de la XXXIV Lliga a Llargues i la XXVI Lliga a Palma “Trofeu Diptació d’Alacant”. L’acte va comptar amb la presència del president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán i del Vicepresident de la FPV, Vicent David Molines, juntament amb el coordinador de Pilota Valenciana de la Generalitat, Sebastià Giner i el nou diputat d’esports d’Alacant, Juan José Castelló.

Estigueren presents junt als seus jugadors, el regidor d’esports de Polop, el regidor d’esports de Sella, la regidora d’esports d’Agost, i l’alcalde d’Agost, junt al regidor d’esports de Poble Nou de Benitatxell, que enguany será seu de les finals de llargues i palma.

La multitudinària presentació va ser el lloc escollit per al començament de la Lliga, que enguany compta amb 36 poblacions i un total de 69 equips. Gràcies a la Diputació d’Alacant, que mai ha donat l’esquena al ”joc a ratlles”, cada equip participant rep samarretes, calendaris, cartells, esparadraps i pilotes per a jugar durant els mesos de competició. Es tracta, sens dubte, d’una iniciativa pionera i modèlica la de la Diputació d’Alacant.

Vicent Molines va manifestar que les xifres de participació han pujat notablement respecte dels últims anys, Molines també va posar en valor el treball de tots els membres del comitè de ratlles, i de l’esforç dels encarregats de cada club que porten el pes del treball per a que els seus equips funcionen. També va voler donar les gràcies a la Diputació d’Alacant per la confiança i fidelitat i va felicitar al nou diputat pel seu càrrec.

Sebastià Giner va mostrar la seua alegria d’estar present en la presentació del Trofeu Diputació d’Alacant, recordant els seus temps com a jugadors, i va posar èmfasi “en la necessitat del treball conjunt de les administracions, destacant en aquest cas l’ajuda de la Diputació per més de 30 anys”.

Per la seua banda, Juan José Castelló va destacar “el procés actual de revitalització que viu la pilota valenciana, el compromís de l’entitat provincial amb el món de les llargues, i el treball de l’anterior secretari del comitè de ratlles, Jesús Cortell, que ha sigut determinant en els darrers anys per que la pilota valenciana continuara viva a Alacant”.

En la segona part de l’acte es va retre un sentit homenatge a l’anterior secretari del comitè a ratlles i vicepresident actual d’Alacant, Jesús Cortell, per tota la seua trajectòria i esforç per la recuperació de les ratlles a la província i a favor de la selecció de pilota valenciana, la de categoria sub 21 i l’absoluta. Cortell va estar arropat pels seus germans i va rebre el calor de tots els clubs, juntament amb la Federació i la Diputació.