Francés, Javi i Bueno completen la final de la Lliga Bankia d’Escala i Corda

12/03/2018

Francés, Javi i Bueno completen la final de la Lliga Bankia d’Escala i Corda

L’equip de Vila-real de Francés, Javi i Bueno va superar pel resultat de 60 per 45 a la parella de Puchol II i Nacho en la segona semifinal de la XXVII Lliga Bankia Professional d’Escala i Corda disputada al trinquet de Vilamarxant.

Va ser una semifinal plena d’intensitat, emoció i bon joc. Els cinc pilotaris van fer gala de la seua qualitat per a jugar a pilota. Els primers jocs van ser de tanteig, Puchol II demostrava la seua tècnica i imposava galons en la parella que tenia a Nacho actuant com un gregari de luxe, mentre que Javi agafava la responsabilitat de carregar en el trio, molt ben secundat per Francés que ho passava tot i amb un Bueno que entrava quan calia.

D’aquesta forma es va arribar al 30 iguals, moment en el qual els de Vila-real van donar el primer cop en la semifinal, al aconseguir dos jocs nets i distanciar-se en l’electrònic 40 per 30. Els rojos reaccionaven i situaven el 40 per 35, però els blaus estaven convençuts de les seves possibilitats i van tornar a ficar la directa per aconseguir en esta ocasió tres jocs de forma consecutiva, 55 per 35. Ja acariciaven la final però no anava a ser fàcil, els rojos van buscar l’heroica i van situar el 55 per 45, però finalment el trio de Vila-real va aconseguir tancar la partida i situar el 60 per 45 definitiu.

El títol es decidirà aquest pròxim diumenge al trinquet de Pelayo. El rival del trio de Vila-real de Francés, Javi i Bueno serà el vigent campió, la formació de Benidorm de Pere Roc II, Jesús i Carlos que es va imposar en la primera semifinal a la parella de Soro III i Santi pel resultat de 60 per 40.

Amb anterioritat, demà dimarts dia 13 a les 10:00 hores tindrà lloc la presentació de la gran final. L’escenari triat serà la Mesquita de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, un lloc idoni per reunir als sis grans protagonistes de la final.

L’acte estarà presidit pel director general de l’Esport de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, que estarà acompanyat pel Director Corporatiu Territorial de Bankia a València i Castelló, Jaime Casas, i pel president de la Fundació per la Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan. Així mateix, els sis finalistes estaran a la disposició dels mitjans de comunicació per a realitzar les primeres declaracions conjuntes.