Albuixech i Quart lluiten pel liderat d'El Corte Inglés

13/04/2018

Albuixech i Quart lluiten pel liderat d'El Corte Inglés

El 43é Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, viurà aquest cap de setmana la sisena jornada de la màxima categoría amb interessants enfrontaments

Els seguidors de la modalitat podrán gaudir de quatre partides la vesprada de demà dissabte. El Kiwa Quart, actual campió i líder de la classificació, rebrà al seu carrer a l’Ovocity Marquesat, tercer classificat. El fet de jugar en el carrer de Quart de les Valls marca com a favorits a Javi, Alex, Juan Carlos i Bervis, els jugadors locals, pero Pau, Nando, Alex i Benja podrien donar algún disgust als aficionats de les Valls.

El segon en la taula, l’Albuixech que només marxa dos punts per darrere del líder, jugarà en el seu carrer davant el Lanzadera Montserrat, que ocupa la quarta posició. Sergi, Samuel, Lucha i Alfonso, integrants de l’equip de l’Horta, están cuallant una gran primera volta, i en cas de guanyar en casa demà començarien a tindre un important coixí de punts per a assegurar-se entrar en semifinals. Per la seua part, els de la Ribera es veuen obligats a jugar per la victoria, si no volen quedar-se despenjats de la classificació, i que els puguen pasar equips com Faura o Beniparrell, situats a pocs punts de distancia.

Precissament Faura es desplaçarà per a jugar davant l’Electrofassar Massalfassar, en una partida on Julian, Llopis, Sergio i Miguel Angel hauran de donar el millor de si per a superar a Jorge, Ximo, Luis i Paco, jugadors del Massalfassar que deuen sumar punts al seu caseller per a fugir de les places de descens.

Per últim, el Caixa Popular Meliana i l’Ajuntament de Beniparrell jugaran en casa dels primers altra partida de compromís. Ja que l’equip melianer està situat en la cua de la classificació, mentre que els de Beniparrell, després de caure la semana pasada en casa davant l’Albuixech, han d’aconseguir una victoria que els permeta mantenir-se en la zona mitja de la taula.

Respecte a la categoría juvenil, es viurà el que podría ser una final anticipada entre el Caixa Popular Meliana, que ocupa el primer lloc de la taula amb dotze punts, i l’Ajuntament de Beniparrell, actual campió de la categoría i segon classificat amb només un punt menys que els seus rivals de demà. L’Ovocity Marquesat, que ocupa la tercera posició a un punt dels segons, podría ser el beneficiat de la partida entre Meliana i Beniparrell, entrant en la lluita pel liderat.