Els equips de Vicent de Xeraco i Iván d'Ontinyent jugaran la final del sub-23

13/04/2018

Els equips de Vicent de Xeraco i Iván d'Ontinyent jugaran la final del sub-23

Les dos millors formacions d’aquesta edició jugaran la gran final del Circuit de Fundació Trinidad Alfonso

Ahir es va tancar la fase de classificació del Circuit sub-23 de raspall. Els equips que van aconseguir guanyar en l’última jornada són els que jugaran la gran final. Vicent de Xeraco i Jorge del Genovés van guanyar per 25 a 5 als seus rivals, que també optaven a arribar a la gran final, però que no van estar al seu millor nivell i hauran de jugar la final per la tercera plaça. Iván d’Ontinyent i Javi d’Oliva, també van guanyar per 25 a 10, davant Cristián de Chella i Raimon de la Llosa de Ranes.

Resultats de les partides de la 3ª jornada del Circuit sub-23 de raspall: - Carlos Salelles (Oliva) - Saúl (Muro Alcoi) - 5 - Vicent Sendra (Xeraco) - Jorge Sanchis (Genovés) - 25

- Cristián Asunción (Chella) - Raimon Suarez (Llosa de Ranes) - 10 - Iván Esparza (Ontinyent) - Javi López (Oliva) - 25

Classificació final de la primera fase Circuit sub-23 de raspall:
1º - Vicent Sendra (Xeraco) - Jorge Sanchis (el Genovés) – 8 pts
2º - Iván Esparza (Ontinyent) - Javi López (Oliva) - 5 pts
3º - Carlos Salelles (Oliva) - Saúl (Muro Alcoi) – 4 pts
4º - Cristián Asunción (Chella) - Raimon Suarez (la Llosa de Ranes) - 1 pts

Dijous que ve 19 d’abril es jugaran les finals d’aquesta competició de tecnificació. Programació de les finals del Circuit sub-23 de raspall. Trinquet de la Llosa de Ranes:
- 18:30 hores. Final per la tercera plaça. Cristián Asunción (Chella) - Raimon Suarez (la Llosa de Ranes) contra Carlos Salelles (Oliva) - Saúl (Muro Alcoi)

- 19:15 hores. Final absoluta. Iván Esparza (Ontinyent) - Javi López (Oliva) contra Vicent Sendra (Xeraco) - Jorge Sanchis (Genovés)