La FPV signarà demà amb Beniparrell la final d'El Corte Inglés

16/04/2018

La FPV signarà demà amb Beniparrell la final d'El Corte Inglés

La 43ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran premi El Corte Inglés, viurà la seua final absoluta en el carrer “El Surdo” de Beniparrell.

Demà dimarts, a les 11 hores, l’alcalde de l’Ajuntament de Beniparrell, Salvador Massaroca, i el president de la Federació de Pilota Valenciana, Jose Danial Sanjuan, signaran un nou acord entre les dues entitats, col·laboradores habituals en la promoció de la pilota valenciana. En aquesta ocasió, el motiu de l’acord serà la realització de les finals de l’Autonòmic El Corte Inglés de Galotxa corresponents a les categories de carrer (1ª senior i juvenil, 2ª, 3ª, 4ªA, 4ªB i femenina), en la canxa de pilota de Beniparrell. Aquestes partides, on coneixerem els campions de cada categoría, es disputaran dissabte 14 i diumenge 15 de juliol.

La localitat de l’Horta Sud és una de les més actives en la pilota valenciana, ja que junt a la seua participació clásica en les competicions de galotxa, cal afegir una activa escola d’on han eixit gran valors com el campió del mon amb la Selecció, Nacho Chacon, i també es un dels referents en el raspall femení, sent el club amb major participació d’equips.