Àmplia representació de Pilota Valenciana en els Premis de l’Esport de la Diputació d’Alacant

14/05/2018

Àmplia representació de Pilota Valenciana en els Premis de l’Esport de la Diputació d’Alacant

L’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA) acollirà aquesta vesprada/nit a partir de les 20:30 hores la XXXV edició dels Premis Provincials de l’Esport d’Alacant que comptaran amb una amplia representació de Pilota Valenciana, amb set pilotaris i dos clubs de pilota.

Concretament, en la categoria de Millor Esportista Masculí tindrem la representació de cinc dels pilotaris masculins campions del Món de Pilota a Mà a Colòmbia, com són Pablo de Sella, Pere Roc II, José Luis Calvo, Jose Martínez i Sacha. Pel que fa a la categoria de Millor Esportista Femenina la representació de la Pilota Valenciana serà Myriam d’Alqueria d’Asnar, mentre que en la categoria de Millor Esportista Promesa la seua companya d’equip i de població, Erika serà l’opció de la pilota valenciana per endur-se el guardó. Pel que fa als clubs de pilota que opten al premi en la categoria de millor club esportiu, aquests són el Club de Pilota Parcent i el Club de Pilota Valenciana El Campello.

Els premis en les categories de Millor Esportista Masculí, Femení, Discapacitat i Millor Club estan dotats amb un total de 7.260€ per al guanyador de cada categoria, mentre que els premis de les categories Millor Esportista Promesa i Millor Tècnic estan dotats amb 3.680€. El guanyador de cada categoria es farà públic durant la gala, desprès de la deliberació del jurat.

Durant l’acte es concediran dos esments especials, un d’ells serà per als integrants de la província d’Alacant de la Selecció de Pilota Valenciana que es van proclamar campions del Món, la temporada passada a Pasto (Colòmbia). A més, en aquesta edició ha tingut lloc una innovació, per primera vegada s’han habilitat unes votacions per a que els ciutadans puguen votar el seu candidat favorit, el guanyador d’aquesta votació popular rebrà un reconeixement específic durant el transcurs de l’acte.

Per últim, assenyalar que aquesta gala serà presentada pel periodista de Televisió Espanyola, Jesús Álvarez i la medallista olímpica Alejandra Quereda.