Tot a punt per a la disputa del V Trofeu Diputació d’Alacant d’Escala i Corda

15/05/2018

Tot a punt per a la disputa del V Trofeu Diputació d’Alacant d’Escala i Corda

El V Trofeu Diputació d’Alacant d’Escala i Corda s’ha presentat aquest matí de dimarts al trinquet de Benissa, seu de la final programada per al divendres 1 de juny. Amb anterioritat es disputaran tres espectaculars partides corresponents a la fase prèvia de les quals eixiran els dos equips que disputaran la gran final.

El campionat visitarà els trinquets més significatius de la Marina com són Murla, Dènia i Xàbia en el triangular de la fase prèvia, i Benissa en la gran final. La competició s’iniciarà aquest pròxim diumenge dia 20 al trinquet de Murla on el trio integrat per Puchol II, Héctor i Bueno s’enfrontaran a la formació composta per Genovés II, Félix i Tomàs II.

La següent parada serà el trinquet de Dénia, en aquest cas el divendres 25 de Maig, on el trio encapçalat per Puchol II completarà la seua segona i definitiva partida en esta fase contra l’equip format per Pere Roc II, Pere i Carlos. I el diumenge 27, a Xàbia, la ronda conclourà amb l’enfrontament entre els equips capitanejats per Genovés II i Pere Roc II, respectivament.

Pere i Tomàs II han sigut els representants dels pilotaris en la presentació. El primer és natural de Pedreguer, però té fixada la seua residència a Benissa, on a més és monitor en l’escola de pilota local. És normal, per tant, que haja declarat “vull revalidar el títol ací, a ma casa”. Per a Tomàs II, el Trofeu Diputació d’Alacant “és un dels més importants de la temporada i del màxim nivell”. El pilotari de Xaló l’espera amb especial il.lusió perquè “es juga en el nostre terreny, en els trinquets on ens hem criat els jugadors alacantins participants i davant de la nostra gent”, ha comentat.

L’acte ha estat presidit pel regidor d’Esports de Benissa, Francesc Xavier Tro, qui ha destacat que “el Trofeu Diputació d’Alacant està totalment consolidat i enguany presenta un cartell impressionant amb campions de les competicions més importants i molts jugadors de la comarca”.

TROFEU VILLAREAL C.F. D’ESCALA I CORDA

Aquest pròxim divendres dia 18 de Maig al Salvador Sagols de Vila-real es disputarà la gran final del III Trofeu Villareal C.F. d’Escala i Corda que enfrontarà a la parella de Puchol II i Santi front al trio de Marc, Nacho i Tomàs II, mentre que amb anterioritat a partir de les 16:45 hores es disputarà la partida pel tercer i quart lloc que mesurarà a l’equip de Soro III, Héctor i Monrabal, aquestos dos últims substituiran al lesionat Javi, front al trio de Pere Roc II, Jesús i Carlos.

Les semifinals d’aquest torneig disputades el passat divendres van tindre els següents resultats:
- Marc, Nacho i Tomàs II 60 – 30 Soro III i Javi
- Puchol II i Santi 60 – 50 Pere Roc II, Jesús i Carlos