El Col·legi Hernàndez de Vva. de Castelló campió de la 1a edició de Pilota a l'Escola de secundària

16/05/2018

El Col·legi Hernàndez de Vva. de Castelló campió de la 1a edició de Pilota a l'Escola de secundària

Més de cent alumnes de deu centres de secundària gaudeixen del nostre esport a la primera trobada de Pilota a l’Escola dirigida als alumnes d’ESO a Massalfassar.

Els deu centres, provinents des de Borriana a Pedreguer, s’han reunit al trinquet i carrer de pilota de Massalfassar per celebrar la primera trobada del projecte conjunt de la Generalitat i la Federació, els equips participants provenen dels centres:

IES Llombai de Borriana
Col·legi Hernàndez de Vva. De Castelló
IES Càrcer
IES Consuelo Aranda d’Alberic
IES Pedreguer
Esclavas de Maria de València
IES Escultor En Francés Badia
Col·legi José Lluch d’Alboraia
IES Parque Arqués de Benilloba
Col·legi Asunción d’Ontinyent

Els equips han jugat una primera fase on s’han enfrontat entre tots ells a les dos canxes de joc, demostrant el que han aprés dels seus professors. Els alumnes han esmorzat fruita de proximitat i temporada gràcies a Mercavalència que els ha regalat, a més, un còmic per conscienciar-los de la importància del consum responsable d’aliments.

Finalment els quatre equips que han passat a les semifinals han sigut el Col·legi Hernàndez del poble de Castelló, l’IES Càrcer, el Consuelo Aranda d’Alberic i l’IES Pedreguer sent els finalistes este últim i l’escola de Castelló. Els premis han sigut entregats per l’alcalde de Massalfassar, Carlos Fontestad, el coordinador de pilota de la Generalitat Sebastià Giner i Jº Daniel Sanjuan, president de la Federació. També ha estat recolzant als participants al llarg del matí Jº Miquel Moya, Director General d’Esports de la GVA. Els premis van acompanyats amb una dotació econòmica perquè els centres educatius facen ús d’ells en material esportiu de pilota valenciana.

La classificació final de la primera Trobada-Cloenda de Pilota a l’Escola de secundària ha quedat així:

1r Col·legi Hernàndez 1 de Vva. De Castelló

2n IES Pedreguer 1

3r IES Consuelo Aranda 2 d’Alberic

4t IES Càrcer 4