Gavarda acollirà les finals del Diputació de Raspall Autonòmic

17/05/2018

Gavarda acollirà les finals del Diputació de Raspall Autonòmic

Les finals de la 35 edició del Campionat Autonòmic de Raspall, gran premi Diputació de Valencia es disputaran en el carrer de raspall de Gavarda.

L’alcalde del municipi de la Ribera, Vicent Mompó, i el president de la Federació de Pilota Valenciana, Jose Daniel Sanjuan, signaren el conveni de col·laboració pel qual la FPV otorga les finals a Gavarda la setmana passada. En l’acte de signatura també estaven presents Jose Fco. Garcia “Moro”, responsable de les escoles de tecnificació federatives de raspall, així com Pau Gallego, representant del club i de l’escola locals. L’alcalde Mompó i el president Sanjuan expresaren la seua alegria per tornar a fer les finals del campionat més antic de la modalitat en la localitat de la Ribera Alta, on ja varen ser tot un èxit en la temporada 2015.

Enguany serán un total d’onze finals les que es viuran entre el divendres 29 de juny i el diumenge 1 de juliol, corresponents a les sis categories masculines i a les cinc de la competició femenina, nou record de finals del torneig. La jornada del divendres tindran lloc tres de les finals de les categories femenines, mentre que la resta es repartiría al llarg del cap de setmana. Sent el plat fort el dissabte 30 de juny per la vesprada, quan es jugarien les finals corresponents a primera categoría absoluta i de la Lliga Bankia femenina.