Bicorp-Borbotó, partida de la jornada en la Lliga Bankia de Raspall Femení

17/05/2018

Bicorp-Borbotó, partida de la jornada en la Lliga Bankia de Raspall Femení

El diumenge per la vesprada el trinquet de Bicorp acollirà les tres partides de la huitena jornada de la Lliga Bankia de Raspall Femení.

A partir de les 17:30 hores començara el programa de partides, on el plat fort serà el primer dels enfrontaments amb Turismo Rural Bicorp i Borbotó A. La parella local, formada per Mar i Victoria, s’enfrontarà a l’únic equip que els ha guanyat en la lliga regular, el trio de Monica, Anabel i Amparo. El primer equip de Borbotó ocupa el primer lloc de la taula, amb 18 punts, seguit pel Bicorp amb 16, de manera que el resultat final de la partida pot ser determinant per a la classificació.

Pero si la primera partida de la vesprada será interessant, la segon no ho será menys, ja que s’enfrontaran el tercer i quart classificat, l’Ajuntament de Beniparrell i l’Alqueria d’Asnar. Les germanes de l’Horta, Ana i Noelia, han d’aconseguir punts per a seguir als equips de davant, o com a mínim, per a mantindre la distancia amb les alacantines Erika i Myriam.

La tercera i última partida del diumenge tindrà al Borbotó B i el Carraixet Tavernes Blanques com a protagonistes. Els dos equips es troben en la mateixa situació, ja que figuren empatats a quatre punts en la cinquena i sisena plaça de la taula. Ana Sanchis i Aida, jugadores del Borbotó B, tenen a favor el tanteig particular, ja que en la partida d’anada davant Marta i Joana aconseguiren guanyar a les seues rivals del diumenge. La formació guanyadora d’aquesta partida podría apropar-se a la quarta posició, que els permetria entrar en les semifinals i, al mateix temps, evitar l’eliminatòria per a baixar de categoria.