El vigent campió de la Copa debuta amb victòria i es postula per revalidar títol

11/06/2018

El vigent campió de la Copa debuta amb victòria i es postula per revalidar títol

Al trinquet de Bellreguard es va completar ahir per la vesprada el debut dels 8 equips participants en la IV edició de la Copa de Raspall Professional – President Diputació de València, amb el duel que va enfrontar als dos equips representatius de l’Ajuntament de Barxeta.

Moltó i Néstor, de roig, van superar a la parella de Pablo i Tonet IV de blau, pel resultat de 25 per 10. Moltó, campió de l’anterior edició de la Copa amb Dorin, es va mostrar inexpugnable durant tot el duel, demostrant la seua condició de líder en l’equip roig.

La partida va començar dauera, aconseguint cadascun dels dos equips els jocs des del dau. Però, amb el 10 iguals a l’electrònic, la partida es va decantar totalment cap a l’equip roig que va aconseguir tres jocs de forma consecutiva per situar el definitiu 25 per 10. Els rojos es van mostrar molt compenetrats, i a pesar dels intents dels seus rivals, no els van deixar sumar cap joc més. Amb la suma dels tres punts es situen com a líders del grup B.

Amb anterioritat, el dissabte al trinquet de la Llosa de Ranes, van debutar els altres dos equips del grup B. La parella de Montaner i Sanchis (Ajuntament de Montesa) van superar per un ajustat 25 per 20 a la formació de Marrahí i Josep (Villanueva de Castellón). L’inici del duel va estar marcat pel bon fer del mitger de Montesa i pel traure i la seguretat de Montaner que els va permetre situar el 15 per 5 als seus interessos en un primer moment, i el posterior 20 per 10. Quan ja acariciaven els tres punts, va sorgir la figura de Marrahí que ben secundat per Josep van forçar la igualada a 20. En el joc decisiu, va tornar a sorgir la millor versió de la parella blava, per anotar-se el joc i sumar Montaner i Sanchis dos dels tres punts en joc.

Pel que fa al grup A, el divendres per la nit al trinquet de Dénia es va disputar la segona partida del mateix. La parella de Mario i Brisca (Ajuntament d’Oliva) es va mostrar netament superior a la formació de Sergio i Coeter II (Ajuntament de Genovés) als quals van superar per un contundent 25 per 5. Els primers jocs del duel van ser molt igualats i disputats però a partir del 5 per 10, la partida es va decantar cap al costat blau. Els tres últims jocs els van sumar Mario i Brisca amb molta autoritat.