Pascual i Terio encapçalen l'Autonòmic Individual d'Escala i Corda

11/06/2018

Pascual i Terio encapçalen l'Autonòmic Individual d'Escala i Corda

El 9é Campionat Autonòmic Individual d’Escala i Corda, trofeu Diputació de Valencia ja està en marxa, i en la màxima categoría els finalistes del 2017, Pasqual de la Pobla de Vallbona i Terio del CPV Lliria ocupen les primeres posicions.

Les seues primeres partides les varen tancar amb victoria, ja que Terio guanyava al seu company de club, Edu, en l’enfrontament jugat en Lliria, on quedaba el marcador 35 a 60 favorable al subcampió del torneig. Per part de Pasqual de la Pobla, jugava la semana pasada davant Christian del CPV Riba-roja, a qui només deixava sumar un joc. Amb aquests resultats, els guanyadors empaten en la primera posició de la lligueta, amb tres punts cadascun.

Respecte a la divisió de plata, tres jugadors empaten en la primera posición: Issac i Oscar del CPV Torrent, i Jesús del CPV Lliria. Ja en tercera categoría, els respectius liders de cada grup son Jesús de Torrent, Jose Luis de Meliana i Ruben de Xilxes. Mentre que en quarta A son Laso de Torrent, Toni de Moncada i Chenoll de Manises qui empaten al capdavant del primer grup, en el segon mana en solitari Juan Carlos de Moncada. Ja en quarta B son Salva de Torrent i Diego d’Onda els que ocupen la primera plaça dels seus grups. Per últim, en la competició de veterans es Pedro d’Onda qui ocupa el primer lloc, seguit per Ramon d’Almassora.