Determinades les seus de la fase final de la Copa de Raspall que continua a Oliva

12/06/2018

Determinades les seus de la fase final de la Copa de Raspall que continua a Oliva

El trinquet Municipal d’Oliva acollirà aquesta vesprada a partir de les 18:30 hores la tercera partida del Grup A de la IV edició de la Copa de Raspall Professional – President Diputació de València. Serà un duel apassionant que enfrontarà a la parella de Ian i Roberto (Ajuntament de Bellreguard) contra la formació de Mario i Brisca (Ajuntament d’Oliva).

Tot fa preveure una partida intensa i atractiva, a més la parella capitanejada pel vigent campió de l’Individual i la Lliga Professional arriba amb grans necessitats al duel, ja que va caure en el seu debut i una nova derrota complicaria sobre manera el seu pas a la ronda de semifinals. Mentre que per a la parella de Mario i Brisca una nova victòria, i més si sumaren els tres punts en joc, els deixaria quasi amb els dos peus en la fase final, ja que en la primera partida van superar a la parella de Sergio i Coeter II que substituïa a Miravalles per un contundent 25 per 5.

Precisament, ahir es van anunciar el calendari i els trinquets que acolliran la fase final d’aquesta quarta edició de la Copa de Raspall:
1ª Semifinal – 01/07/2018 – 11:30h. - Trinquet d’Oliva – 1r Classificat Grup B contra 2n Classificat Grup A
2ª Semifinal – 02/07/2018 – 18:30h. - Trinquet de Xeraco – 1r Classificat Grup A contra 2n Classificat Grup B
Gran Final – 11/07/2018 – 18:30h. – Trinquet de Castelló de Rugat – Guanyador 1ª Semifinal contra Guanyador 2ª Semifinal

La Copa continuarà demà dimecres a partir de les 17:00 hores al trinquet de Guadassuar amb una nova partida del grup A. El duel enfrontarà a la parella de Guadi i Canari (Ajuntament de la Llosa de Ranes) contra el conjunt de Sergio i Miravalles (Ajuntament del Genovés).

L’activitat de la setmana en la Copa de Raspall es completarà amb dos nous duels del grup B:
15/06 – Grup B – Trinquet de Genovés – Marrahí i Josep (Ajuntament de Villanueva de Castellón) contra Pablo i Tonet IV (Ajuntament de Barxeta)
16/06 – Grup B – Trinquet de Bellreguard – Montaner i Sanchis (Ajuntament de Montesa) contra Moltó i Néstor (Ajuntament de Barxeta)

A més, el divendres arrancarà la XI Copa d’Escala i Corda – President Diputació de València, amb el duel que enfrontarà al trinquet de Sueca a partir de les 18:30 hores a la parella de Puchol II i Carlos (Ajuntament de Vinalesa) contra Genovés II i Nacho (Ajuntament del Genovés).