Semifinals en el Diputació d'Alacant

12/06/2018

Semifinals en el Diputació d'Alacant

Les semifinals arriben a les lligues de llargues i de palma després de la ronda de quarts de final disputada en les anterior setmanes. A més, en primera de llargues es jugava la partida pendent entre El Campello i Parcent, que acabava amb un 10 a 0 per als de casa, i que deixava fora de semifinals als de Parcent.

Per tant, l’emparellament de semifinals de primera de llargues enfrontaran a Murla i Benidorm per una banda, i per l’altra a Sella A i El Campello.

En primera de Palma, els equips que guanyaven a domicili en l’anada feien bo el marcador i confirmaven el passat cap de setmana el seu pas a les semifinals, cas de Relleu, Benidorm i Orba. A banda, Laguar pegà la volta a un 10 a 4 que duia de Sella per a acabar guanyant 10 a 1. Les semifinals queden establides així:

- Orba contra Relleu
- Benidorm contra Laguar

Els quarts de final de la segona categoria es resolvien este cap de setmana amb victòria de Benimagrell sobre Castells, Parcent aconseguia classificar-se en Borbotó per la mínima, mentre que Mutxamel no donava opció a Vilamarxant. L’eliminatòria entre Nàquera i Sant Vicent es resoldrà la setmana que vé, però el resultat de l’anada de 10 a 0 per a Sant Vicent és quasi definitiu. Els emparellaments de semis queden així:

- Sant Vicent/Nàquera contra Benimagrell
- Parcent contra Mutxamel

En segona categoria de palma, també està ja tancada la següent ronda, que tindrà estos enfrontaments:

- Calp A contra Benimagrell
- Sant Vicent contra Tibi

En la tercera de llargues tindrem un derbi entre dos equips de Murla, que es jugaran l’accés a la final, mentre que l’altra semifinal estarà protagonitzada pels equips de Laguar i Poble Nou. En la tercera de palma hi ha una eliminatòria tancada que és la que jugaran Relleu i Altea, mentre que l’altra la jugaran Parcent i el guanyador de l’eliminatòria entre Mutxamel i Sella.