S'apropa el tancament de la inscripció del II Autonòmic de Frare - Diputació de Castelló

12/06/2018

S'apropa el tancament de la inscripció del II Autonòmic de Frare - Diputació de Castelló

El període d’inscripció per al II Autonòmic de Frare – Diputació de Castelló que es celebrarà del 6 al 8 de Juliol a les poblacions de Traiguera i (Barri d’Enroig) Xert es tancarà el proper dimecres 20 de Juny. La participació està oberta a totes les categories, i pretén atraure els més menuts, aficionats, veterans, federats i professionals de la pilota.

Com a novetat d’aquesta segona edició s’encontra la creació de la categoria femenina que es disputarà el divendres 6 de Juliol, juntament amb la competició escolar. Per aquestes categories des de l’organització es proporcionarà un autobús que eixirà des de València i facilitarà el desplaçament per als participants, en el mateix tindran preferència les jugadores i es completaran les places amb els jugadors de les categories escolars. Cal remarcar que en les categories benjamí i aleví la competició serà per parelles, mentre que en infantil, cadet i juvenil serà individual, jugant-se cadascuna de les categories amb pilota de badana adequada a l’edat dels participants.

Pel que fa al dissabte 7 de Juliol, es disputaran les categories federades masculines o mixtes (primera, segona i tercera), així com una de les categories recreatives. Mentre que el diumenge 8 de Juliol es jugaran dos de les tres categories recreatives (Nivell A, nivell B o Veterans), aquestes estan adreçades a jugadors i jugadores sense llicència federativa, veterans o esportistes amb diversitat funcional.

La inscripció tindrà un cost de 10€ per equip o jugador en les categories oficials i escolars, en les quals s’inclouran les samarretes i el tiquet d’esmorzar, mentre que en les categories recreatives tindrà un cost de 16€ per equip incloent les samarretes, el tiquet d’esmorzar, així com la llicència federativa d’un dia.

En tots els casos la competició es disputarà integrament en el mateix dia. El campionat s’organitzarà per sistema de lliga, amb grups de 4 o 5 equips, disputant-se les partides al millor de 15 punts. Els dos millors classificats de cadascuna de les categories accediran a la final, duel en el qual es jugaran el trofeu de campions. En la màxima categoria masculina i femenina els campions rebran unes distincions especials.

A banda de l’activitat esportiva, els participants podran passar un cap de setmana alternant la competició esportiva amb la vessant turística i cultural, ja que des de l’organització s’ha informat respecte a un gran número d’activitats turístiques entre les quals destaquen la visita a Oliveres Mil.lenàries i l’activitat de descobrir el Reial Santuari Verge de la Font. Pel que fa l’allotjament existeix la possibilitat de les cases rurals Art Rústic del Barri d’Enroig, La Pastora de Vallibona i el Panoràmica Golf, Sports & Resort de Sant Jordi.