Ian es lesiona a Oliva i queda quasi eliminat de la Copa de Raspall que continua a Guadassuar

13/06/2018

Ian es lesiona a Oliva i queda quasi eliminat de la Copa de Raspall que continua a Guadassuar

Aquesta vesprada al trinquet de Guadassuar a partir de les 17:00 hores continuarà la competició en la Copa de Raspall – Diputació de València, amb el duel que enfrontarà a la parella de Guadi i Canari (Ajuntament de la Llosa de Ranes) contra el conjunt de Sergio i Miravalles (Ajuntament del Genovés). La formació liderada per Guadi arriba amb la tranquil.litat de tindre tres punts en el seu caseller, i si aconseguirà la victòria s’asseguraria el pas a semifinals, mentre que la parella de Genovés no tenen marge d’error i necessiten aconseguir la victòria per seguir amb opcions en la competició.

Pel que fa al duel de Copa d’ahir a la vesprada al trinquet d’Oliva, el vigent campió de l’Individual i la Lliga Professional no va poder acabar la partida corresponent a la quinta jornada al patir uns problemes musculars. Ian es va tindre de retirar per lesió quan el marcador era 10 per 15 a favor de la parella de Mario i Brisca.

L’inici del duel va ser esperançador per al conjunt de Ian i Roberto (Ajuntament de Bellreguard) que van sumar els dos primers jocs de la vesprada i van col.locar el 10 per 0 en l’electrònic. Estaven en una bona dinàmica per refer-se de la derrota en el seu debut en la competició, i arribar amb opcions a l’última jornada, però es va produir la reacció de la parella formada per Mario i Brisca (Ajuntament d’Oliva). Aquests van engrassar la maquinaria i van tornar a la gran versió que van demostrar en el seu debut, fet que va provocar que igualaren la partida a 10.

I amb 10 per 10, es va produir el fet que va marcar la partida, Ian va començar a mostrar els primers símptomes de problemes físics. Desprès del 10 per 15, el de Senyera va decidir que ja no podia continuar i es va retirar. La retirada obligada de l’equip de Bellreguar va atorgar la victòria a la parella d’Oliva pel resultat de 25 per 10.

Amb 6 punts, Mario i Brisca es consoliden com a líders del grup A i quasi amb els dos peus en la ronda de semifinals, mentre que Ian i Roberto estan a un pas de quedar eliminats matemàticament de la competició, ja que no sumen cap punt desprès d’haver disputat dos partides, i únicament els resta un compromís per completar la fase de grups.

COPA D’ESCALA I CORDA
En la Copa Diputació d’Escala i Corda que comença el divendres a Sueca, Marc serà baixa ja que no s’ha recuperat d’unes molèsties al seu muscle dret. Des de la Fundació, s’ha decidit que el nou company d’Héctor serà Pablo de Sella. L’equip debutarà el dissabte al trinquet de Borriana.