Les finals d’El Corte Ingles d'escoles s'apropen a Vinalesa

13/06/2018

Les finals d’El Corte Ingles d'escoles s'apropen a Vinalesa

El carrer de pilota de Vinalesa acollirà les finals escolars del 43é Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, la vesprada del diumenge 24 de juny.

De moment, i després de les partides d’anada jugades el cap de setmana passat, el pròxim dissabte i diumenge es jugaran els enfrontaments de tornada de les semifinals en totes les categories. En la competició de cadets apunten a la final les formacions d’El Puig, que va deixar en 15 a Albuixech en l’anada, i Massamagrell, que jugant fora va guanyar d’un joc a la Pobla de Vallbona.

De nou Massamagrell, en aquest cas en infantils, que derrotava a domicili al Beniparrell, i el Montserrat A, que deixava en 20 als seus companys del Montserrat B, son els posibles finalistes de la categoria.

Altre equip de Massamagrell podria jugar la final d’alevins, ja que en la partida jugada en casa deixava en 15 a la Pobla de Vallbona; mentre que l’Algimia d’Alfara no permitia sumar cap parcial als seus rivals d’El Puig.

Per últim, ja en la categoria benjamí, els candidats a jugar la seua final son Moixent, que derrotava amb solvencia al Vinalesa, mentre que El Puig guanyava en casa 50 a 40 al Meliana i no hi ha finalista clar en aquesta eliminatoria.