Xeraco i Piles, a per la final del Diputació Autonòmic de Raspall

13/06/2018

Xeraco i Piles, a per la final del Diputació Autonòmic de Raspall

Aquestes formacions jugaran la final absoluta del 35é Campionat Autonòmic de Raspall, gran premi Diputació de València.

En primera masculina seran Xeraco B i Piles els que lluitaran pel títol absolut, amb jugadors de renom com Waldo, Punxa o Guille entre les seues files. Els resultats de la jornada pasada varen ser determinants, ja que l’Oliva A va caure per la mínima davant el Xeraco A en la partida jugada en el trinquet de l’històric club que es també l’actual subcampió, Xeraco. Per part dels equips ara finalistes, s’enfrontaren en el trinquet de Piles, amb els jugadors locals Waldo, Pau i Baldo i els visitants del Xeraco B, Guille, Sendra i ibiza. El resultat de 25 a 40 va ser fruit d’una intensa partida jugada de tu a tu, i que va servir per a valorer les forces dels dos candidats al títol.

La final B la jugaran el Bicorp A i Fenollet, altres equips acostumats a jugar al més alt nivell. En la resta de categories masculines, només en la divisió de plata l’Oliva B espera rival, ja que avançaren la semifinal, mentre que tota la resta de categories jugaran el cap de setmana les partides de tornada. En l’altra semi de segona es el Gavarda A qui figura como favorit, ja que va derrotar 40 a 10 al Otos B. Respecte a tercera, Bicorp B i l’Ajuntament de Polinyà A varen aconseguir dues importants victòries davant el Xeraco C i el Gavarda B. Ja en quarta A es el 30 i Val Real de Gandia qui apunta a la final, després de no deixar sumar més que dos jocs a l’Alqueria d’Asnar. Per últim, en quarta B, mentre que el Moixent apunta a la final, després de guanyar a domicili al Tamborí de Valencia 25 a 40, el Xeraco D i L’Horteta Rafelbunyol s’ho jugaran tot en la tornada, al quedar la primera partida 40 a 35.

El carrer de pilota de Gavarda serà el lloc on es disputen les finals el cap de setmana del 29 i 30 de juny, i 1 de juliol. L’acte oficial de presentació de totes les finals es cel·lebrarà en l’Ajuntament de Gavarda a les 20:30 hores del dilluns 25 de juny.