L'escola de Sella-Relleu destacada en les semifinals de llargues

14/06/2018

L'escola de Sella-Relleu destacada en les semifinals de llargues

En les localitats d’Ondara i Benidorm es jugaran les partides que decidiran qui disputa les finals absolutes dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

Aquest cap de setmana 20 equips de la província d’Alacant jugaran les semifinals dels XXXVI JECV de llargues. Les categories benjamí i aleví jugaran en la localitat d’Ondara, mentre que els infantils, cadets i juvenils jugaran a Benidorm. Estaran representades 11 escoles: Beniarbeig-El Verger, Laguar, Ondara, Orba, Pedreguer, Sella-Relleu, Alfàs del Pi, Petrer, Finestrat, Benidorm i Agost. Destaca la presència de cinc equips de l’escola de Sella-Relleu que ha col·locat a un dels seus equips en les cinc categories de competició. L’escola de la Marina Baixa és una de les quals millor treballa i amb més cura les modalitats del Joc a Ratlles, des de la base. Des de les 9 hores del matí d’aquest dissabte 16 de juny es començaran a disputar les semifinals.

Han aconseguit arribar a les semifinals, els equips:
- Categoria benjamí: Sella-Relleu, Ondara, Beniarbeig-El Verger, Finestrat.

- Categoria aleví: Sella-Relleu, Agost, Beniarbeig-El Verger, Orba A.

- Categoria infantil: Sella-Relleu, Laguar, Beniarbeig-El Verger, Alfàs del Pi.

- Categoria cadet: Sella-Relleu, Petrer, Pedreguer, Ondara.

- Categoria juvenil: Sella-Relleu, Laguar, Benidorm, Orba.

Les finals a Ondara es jugaran dissabte que ve 23 de juny, en una gran jornada de promoció on s’acabaran les finals d’equip del programa escolar.