Baronia, Torrent, Riba-roja i Pobla, a per El Corte Inglés de trinquet

14/06/2018

Baronia, Torrent, Riba-roja i Pobla, a per El Corte Inglés de trinquet

Aquests quatre equips: Alfara de la Baronia, defensor del titol, Trinquet de Torrent A, Paddock Riba-roja B i Caixa Popular Pobla A s’han classificat per a disputar les semifinals de la màxima categoria en trinquet de l’Autonòmic de Galotxa El Corte Inglés.

Amb la lliga regular ja completada, els jugadors de l’Alfara de la Baronia, Jesús, Javi, David i Raul, han presentat les seues credencials a tornar a guanyar el torneig. Completaren la primera fase en primera posició, el que els farà enfrontar-se amb el Caixa Popular Pobla A, quart en la taula. El segon i tercer classificats, Trinquet de Torrent A i Paddock Riba-roja B, es disputaran l’altra plaça en la final. Les partides d’anada es jugaran el cap de setmana del 23-24 de juny, sent la ultima setmana de juny les partides de tornada.

Ja en la divisió de plata Torrent C i Manises A es jugaran una plaça en la final, mentre que l’altra eixirà d’entre Almussafes i Alfara del Patriarca. En tercera seran Moixent i tres equips de la Pobla de Vallbona qui juguen les semifinals. Respecte a quarta A, el Torrent E s’enfrontarà amb el Xilxes B, sent l’altra semifinal entre Pepsi Max Onda A i el guanyador del Castelló-Ribera B. Per últim, Torrent G i Pepsi Max Onda C, i Motors Riba-roja F i Pepsi Max Onda B jugaran les eliminatòries en quarta B.

Les finals de les categories de trinquet està previst que es juguen el dissabte 7 i diumenge 8 de juliol en el trinquet de Torrent, i es presentaran el dimarts 3 de juliol, a les 20 hores, en El Corte Inglés del carrer Colon de Valencia.