En marxa la fase final del Diputació Autonòmic de Raspall Femení

14/06/2018

En marxa la fase final del Diputació Autonòmic de Raspall Femení

En les diferents categories femenines del Campionat Autonòmic de Raspall, gran premi Diputació de Valencia, ja està en marxa la seua última fase.

En la divisió de plata, la classificació definitiva ha determinat els creuaments de semifinals. Les primeres classificades han estat Natalia i Nerea del Ecomuseo Bicorp F, que jugaran com a visitants aquest cap de setmana davant el Lanzadera Montserrat B, quart en la taula. La partida d’anada de l’altra semifinal es jugara en Borbotó, on el tercer equip del club local rebrà a l’Ajuntament de Beniparrell.

El derby entre els equips del club d’Oliva será el més interessant de les semifinals de la divisió de bronze, ja que el Xuquer Sueca s’ha vist forçat a retirar-se de la fase final, de manera que l’Ajuntament de Beniparrell C ja està classificat per a disputar la final de la categoría.

Ja en quarta A el club de Meliana comptarà amb dos representants, que han quedat primer i segon classificats. El Meliana C visitarà aquesta setmana a l’Ajuntament de Beniparrell E, mentre que el Meliana D ho farà amb el Borbotó D.

Per últim, en quarta B ja s’han jugat les primeres partides de semifinals, en les quals el Quatretonda va derrotar amb contundencia a l’Ajuntament de Beniparrell G, 40 a 10, i l’Alqueria d’Asnar al Bicorp G, 40 a 20. En els pròxims dies es jugaran ja els enfrontaments de tornada d’aquesta categoría.

Les finals tindran lloc en el carrer de pilota de Gavarda, entre el divendres 29 de juny i el diumenge 1 de juliol. Mentre que l’acte oficial de presentació dels equips finalistes será en l’Ajuntament de Gavarda, el dilluns 25 de juny, a les 20:30 hores.