Sergio i Miravalles apreten el grup A de la Copa de Raspall que continuarà a Genovés i Bellreguard

14/06/2018

Sergio i Miravalles apreten el grup A de la Copa de Raspall que continuarà a Genovés i Bellreguard

El trinquet de Genovés acollirà demà per la vesprada a partir de les 18:30 hores la sèptima partida de la IV Copa de Raspall – President de la Diputació de València, un duel que enfrontarà a la formació de Marrahí i Josep (Ajuntament de Villanueva de Castellón) contra la parella de Pablo i Tonet IV (Ajuntament de Barxeta).

La competició en el grup B continuarà el dissabte al trinquet de Bellreguard amb la partida que mesurarà a la parella de Montaner i Sanchis (Ajuntament de Montesa) contra el conjunt de Moltó i Néstor (Ajuntament de Barxeta). Es tracten de dos partides decisives per a definir els equips que accediran a semifinals del grup B, degut a la igualtat de la classificació desprès de la disputa d’una partida per cadascun dels equips:
1r – Moltó i Néstor – 3 punts
2n – Montaner i Sanchis – 2 punts
3r – Marrahí i Josep – 1 punt
4t – Pablo i Tonet IV – 0 punts

Retornant a l’activitat d’ahir per la vesprada al trinquet de Guadassuar, la parella de Sergio i Miravalles (Ajuntament del Genovés) van aconseguir una victòria vital per a les seues opcions d’arribar a la fase final, superant al conjunt de Guadi i Canari (Ajuntament de la Llosa de Ranes) pel resultat de 25 per 15.

Va ser una partida igualada i disputada, en la qual cadascun dels equips va sumar des del dau fins al 15 iguals, moment en el qual els de Genovés van poder sumar des del rest, per col.locar el 20 per 15, i seguidament rematar al traure.

Amb aquesta victòria s’iguala la classificació en el grup A, i tots els equips mantenen opcions d’accedir a la fase final, inclús l’equip de Ian i Roberto (Ajuntament de Senyera) que no han sumat cap punt, i que per a la pròxima partida patirà canvis en la seua formació degut a la lesió de Ian. Vercher i Gabi seran els encarregats de substituir al vigent campió de l’Individual i la Lliga Professional. Els trinquets de Xeraco i Castelló de Rugat decidiran els dos semifinalistes del Grup A que desprès de la disputa de dos partides per cadascun dels equips reflexa una igualtat màxima:
1r – Mario i Brisca – 6 punts - +35
2n – Sergio i Miravalles – 3 punts - -10
3r – Guadi i Canari – 3 punts - +5
4t – Ian i Roberto – 0 punts - -30