Pere Roc II i Tomàs II completen la final de la Copa d’Escala i Corda – Diputació de València

11/07/2018

Pere Roc II i Tomàs II completen la final de la Copa d’Escala i Corda – Diputació de València

Al trinquet de Massamagrell es va presenciar ahir per la vesprada una increïble semifinal de la XI Copa Professional d’Escala i Corda Professional – President Diputació de València, duel que es va acabar emportant la parella integrada per Pere Roc II i Tomàs II (Ajuntament de Dénia) al superar pel resultat de 60 per 45 a l’equip format per Genovés II i Nacho (Ajuntament del Genovés).

Els dos escaleters van realitzar una partida increïble, un recital de com jugar, van estar de 10. L’inici de la partida va estar dominat pels de Genovés que van sumar els quatre primers jocs (15-35), però en aquest moment va aparèixer la valentia i encert de l’esquerrà de Benidorm, per realitzar la primera remuntada de la semifinal.

Aquesta no va ser l’única, ja que també van remuntar in extremis un 55-50 en contra, per acabar imposant-se per la mínima a la formació liderada per Genovés II. Els del Genovés no mereixien perdre perquè van signar una gran actuació, amb un Genovés II incommensurable encara que Natxo va estar més irregular i a meitat partida va cometre algunes errades que van acabar penalitzant al seu equip. Amb tot, va ser una lluita intensa que va donar per a molt en les dos hores que quasi van estar jugant.

En definitiva, victòria i classificació per a la gran final per a Pere Roc II i Tomàs que van estar de luxe i per mèrits propis disputaran aquest pròxim diumenge 15 de Juliol a partir de les 12:00 hores al trinquet de Guadassuar la gran final de la Copa. Els seus rivals en la cita decisiva serà la parella de Vinalesa formada per Puchol II i Carlos. Cal ressaltar que com en tot el campionat, Tomàs haurà d’eixir de la corda al rest, mentre que Carlos haurà de ferir i jugar. La partida es retransmetrà en directe per À Punt.