Moltó i Néstor front a Mario i Brisca, gran final de la Copa de Raspall a Castelló de Rugat

11/07/2018

Moltó i Néstor front a Mario i Brisca, gran final de la Copa de Raspall a Castelló de Rugat

El trinquet de Castelló de Rugat acollirà aquesta vesprada de dimecres a partir de les 18:30 hores la gran final de la quarta edició de la Copa de Raspall Professional – President Diputació de València, una cita que enfrontarà a la parella representativa de l’Ajuntament de Barxeta, amb Moltó i Néstor, front a l’equip d’Oliva, integrat per Mario i Brisca.

S’han mostrat com els dos conjunts més compactes i regulars de tota la competició, ja que es mantenen invictes en el torneig, contant els seus quatre compromisos per victòries. A pesar d’això, cal destacar que la parella de Moltó i Néstor s’ha mostrat si cap encara més forta, com demostra el resultat de la primera semifinal en la qual van passar per damunt de l’equip de Genovés de Sergio i Miravalles, al superar-los per un contundent 25 per cap.

Més dificultats, van tindre Mario i Brisca per arribar a la gran final, ja que en la segona semifinal únicament van poder superar per la mínima, 25 per 20, al conjunt de Montesa de Montaner i Sanchis. A pesar d’això, arriben amb la moral pels núvols i estan convençuts de les seues possibilitats en el duel final.

En cadascun dels dos equips destaca la presència de dos jugadors del màxim nivell en la seua posició, Moltó és el líder de l’equip de Barxeta i està habituat a disputar finals, és més, es tracta del vigent campió de la Copa de Raspall i a Castelló de Rugat intentarà conquistar la seua tercera Copa consecutiva, segona seguida que es disputa al trinquet de Castelló de Rugat. Per la seua part, en la formació d’Oliva destaca la presència de Brisca un dels mitgers més en forma del panorama professional i que també compta amb experiència en grans duels.

En canvi, els seus companys d’equip, Néstor i Mario són jugadors inexperts en finals de competicions oficials professionals del màxim nivell i per ambdós jugadors, el duel suposarà la seua primera oportunitat d’alçar un títol professional oficial.