El Corte Inglés presenta les últimes finals de la temporada

11/07/2018

El Corte Inglés presenta les últimes finals de la temporada

El carrer de pilota de Beniparrell acollirà les finals que completaran la 43ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran premi El Corte Inglés.

L’acte oficial de presentació de les mateixes tindrà lloc la vesprada de huí, dimecres 11 de juliol, a partir de les 20 hores, en l’edifici d’El Corte Inglés del Centre Comercial Ademuz-Nuevo Centro. Al mateix están convocats la totalitat dels equips finalistes, catorze formacions en total.

La final de primera absoluta tindrà a dos clubs molt coneguts entre ells com a protagonistas: Quart de les Valls i Faura. El Kiwa Quart intentarà tornar a emportar-se la copa de campions, que ja varen aconseguir en el 2014,2016 i 2017; mentre que Faura deuria remontar-se al 1992, any en el que va jugar la seua única final, que varen guanyar. Ja en juvenils serán els equips de l’Ajuntament de Beniparrell i Caixa Popular Meliana els que es juguen el títol. Aquestes dues partides es jugaran el dissabte per la vesprada.

Ja en la jornada del diumenge, un total de cinc finals més confirmaran a Beniparrell com al centre de la modalitat aquesta setmana. Pel matí jugaran la final femenina el Cent Duros Borbotó i Caixa Popular Godelleta; a continuació aplegarà el torn de la final de quarta A, amb el derby entre el Meliana D i el Meliana E; tancant la matinal la partida de quarta B, on jugaran el Lanzadera Montserrat i Faura C. Per la vesprada es disputaran la final de tercera els equips de Bar Silvestret Borbotó i Caixa Popular Godelleta, tancant la competició la final de la divisió de plata, on els protagonistas serán el Borbotó A i els jugadors locals de l’Ajuntament de Beniparrell B.