José Salvador de Quart de les Valls campió del XI Individual d’Escala i Corda Sub-23

11/07/2018

José Salvador de Quart de les Valls campió del XI Individual d’Escala i Corda Sub-23

El trinquet de la Pobla de Vallbona ha acollit aquesta vesprada les finals de la onzena edició de l’Individual d’Escala i Corda Sub-23 amb un gran ambient a pesar de les inclemències meteorològiques que han fet parar tant la disputa del tercer i quart lloc com la gran final.

José Salvador de Quart de les Valls ha revalidat el títol que va conquistar en la passada edició, al superar en una final emocionant a Guillermo de Massamagrell pel resultat de 60 per 50. Ha sigut una partida que ha estat dominada en tot moment per José Salvador, però sempre amb continues igualades i distàncies d’un o dos jocs. La partida ha començat amb els dos jugadors sumant al rest, amb 25 iguals, s’ha hagut de parar durant uns 10 minuts per l’aigua, i ha continuat la mateixa tendència. Una vegada han entrat els dos jugadors en joc, han sumat també des del dau, però en cap moment Guillermo ha pogut agafar l’avantatge.

Ha sigut un duel emocionant, en el qual José Salvador ha mostrat un gran domini dels caps, aconseguint un gran número de quinzes des del rebot, on des del rest s’encarava amb facilitat a la galeria del dau. Per la seua part, Guillermo ha tornat pilotes de gran dificultat i ha demostrat un gran domini d’ambdues mans, però no ha sigut suficient per imposar-se a un rival que demana una oportunitat en les competicions professional oficials més rellevants, l’Individual Sub-23 serà el seu bitllet per l’Individual Professional.

Amb anterioritat s’ha disputat el tercer i quart lloc, una partida en la qual s’ha imposat Salva Palau d’Alginet a David Lostado d’Algimia d’Alfara pel resultat de 60 per 35.  Ha sigut un duel disputat i també de gran nivell, en el qual Salva sempre carregava amb la seua potent esquerra, mentre que David tenia que defendre’s i ha passat nombroses pilotes que han propiciat nombrosos aplaudiments dels aficionats.

Pòdium de l’Individual Sub-23 d’Escala i Corda de 2018:
1º - José Salvador del CPV Quart de les Valls
2º - Guillermo del CPV Massamagrell
3º - Salva Palau del CPV Alginet
4º - David Lostado del CPV Algimia d’Alfara

Ha lliurat els trofeus la regidora d’esports de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, Iris Marco.